Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-08, 18:38   #4227
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wogóle to mam doła, bo mi ciocia powiedziała, że lepiej jakbym miała kogoś przy sobie, że mam tylko stres z tym remontem, żebym zabrała się w p.i.zdu i pojechała do Tarnowa, najlepiej do babci, na 3-4 tyg. bo będę wykończona po porodzie i sama w domu sobie nie dam rady itp itd.. ja mówię, że nie chcę sytuacji, że pozbawiam D. pierwszych tygodni życia małej.. a ta mi na to, że czasem tak lepiej, że przecież całą rodzinę mam w Tarnowie a tu jestem sama bez żadnej pomocy ani nic a przecież Dawid będzie musiał pracować i ogólnie będę przemęczona no i że remont to na wariackich papierach, że nie wiadomo czy zdażymy i wogóle.. i teraz mam takiego doła, że masakra.. a dopiero co starałam się myśleć pozytywnie..
wiesz może i ma racje, że bedziesz przemęczona itd, ale to też dziecko D. dlaczego miałabyś jechać do rodziny w tak waznych tygodniach? zreszta kazdy tydzien jest wazny, jeszcze jakby D. miał cie w dupie to rozumiem.... ja bym się kompletnie nie przzejmowała takim gadaniem

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

a moze ktos z rodziny by przyejchal na chwile ci pomoc? głupie gadanie

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora