Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-08, 20:25   #2479
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

hej kochane

Ja tylko na sekundę bo wyczytałam tutaj wspaniałą nowinę!
Basia!!! Gratuluję kochana!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Cudowna wiadomość życzę Ci dużo zdrówka i aby wszystko przebiegło idealnie aż do porodu Uważaj kochana na siebie! Przynajmniej do 3 miesiąca traktuj się jak "księżniczkę" Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia

Dzaga TY też w ciąży jesteś????????????? Bo coś gdzieś tam wyczytałam ale nie jestem pewna
Co do Twojego postu na temat mojego ciała : Ty kochana na pewno po ciąży nie będziesz miała co zrzucać! Chudzinka jesteś i moim zdaniem nie przytyjesz w ciąży

Kochane ja dzisiaj zrobiłam ostatnie zakupy typu kosmetyki i zaczynam się pakować. Jutro idę ostatni dzień na kurs ( mamy przerwę wakacyjną, wracam na kurs 9 września) a wieczorem prawdopodobnie (jeśli mąż będzie dobrze się czuł po pracy) ruszamy do Polski chyba że mąż będzie zmęczony to ruszymy w sobotę z samego rana.
Dziś byłam u dentysty, pierwszy raz w życiu miałam zrobiony zastrzyk ze znieczuleniem! Co sobie będę żałować jak za darmo tu dają
Ale świetne uczucie! gęba sztywna jak z plastiku hahaha ząbka mi zaplombowali piękną białą plombą i za miesiąc mam znowu przyjść to jeszcze coś mi tam pogrzebią w ząbkach.
A wy tak narzekacie że za gorąco a co ja mam powiedzieć? tutaj takie temperatury są od początku czerwca, ciągle ponad 35 stopni....Dopiero dziś się ochłodziło i spadł deszcz! ale fajneeee powietrze teraz jest
Dziękuję Wam za komentarze odnośnie moich zdjęć cieszę się że Wam się podobają

Cindy dziękuję mam nadzieje że pobyt w PL będzie udany

Heroine mi też bez Was smutno i brakuje mi pisania z Wami no ale jak tylko wrócę z PL będę już miała więcej czasu dla Was

Pipson ! Jesteśmy takie same jeśli chodzi o alkohol Ja też wcale po alkoholu nie czuję się jakoś "za.je.biście" więc po co pić? Potem tylko człowiek na kacu zdycha :/ bezsensu :P

Sanderko dziękuję ślicznie

Margot ale masz fajnie że możesz pracować w domu normalnie to się nazywa idealna praca! życzę jak najwięcej zleceń

Lecę ogarnąć mieszkanie zaczynam się już szykować do pakowania
Spokojnej nocki kochane
buziaki !!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora