Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Napisane przez CzasKomety
Dziewczyny juz pisaly takasobie93. Laska zaklada watek, pisze bzury, dziewczyny jej pisza, ze pisze bzury. Ta wykreca kota ogonem i oskarza innych o trolling. O jej zyciu prywatnym mozna sie duzo dowiedziec. Napisalabym wiecej, ale nie chce przegiac.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Moglabys zacytowac te bzdury, które podobno napisałam (tylko prosze o konkretne cytaty, bo juz przekonalam sie niejednokrotnie, ze potraficie totalnie przeinaczyc czyjas wypowiedz, a potem wmawiac, ze ktos tak napisal i na tych swoich imaginacjach opierać swoje wypowiedzi)? Bo o ile kojarze, to te mondre dziewczyny nie wiedziały, że gatunek ma swoja definicje nie tylko w taksonomii, ale innych dziedzinach i stad ich cały hejt. A spamują w całej masie wątków, w których ja się w ogóle nie wypowiadam, a czytam tylko, zresztą wystarczy sobie przypomnieć masowe bany dla tejże ekipy, bodajże z kwietnia, za spam i trolling. W kwestii moich wątków, jesli wszystko bierzesz tak dosłownie, masz prawo, ale to, ze w pewnym momencie je opuszczam, nie jest wynikiem fochów a tego, ze robi sie z nich syf, przez 'te dziewczyny', totalny syf, i niejednokrotnie dostawalam priwy od powrzechnie szanowanych i lubianych na wizazu osob, bym sobie dala spokoj z dyskusją, bo ekipa ''tych dziewczyn'' wita do wątkow tylko po to, by sprowokować afere, wyśmiać i wyjść (a potem durnowato obgadywać w wątkach takich jak ten). Naprawde nie rozumiem po co ta manipulacja i obgadywanie mnie, ale jak ktos nie ma nic lepszego do roboty, mam nadzieje ze znajdzie rowniez czas na zacytowanie tychze bzdur, bo jestem pewna, ze okreslenie ich tym mianem wynikalo z niewiedzy ''tych dziewczyn'', a nie z faktu, że pisałam bzdury.
Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2013-08-09 o 09:03
|