Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-09, 13:15   #866
lenik33
Raczkowanie

Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez mistaken Pokaż wiadomość
dobijam do Was laseczki ja tez cwicze skalpel nie codziennie ale od pon do pt weekend nie cwicze ale wtedy duzo czasu poza domem spedzam takze jakis tam ruch jest staram sie jesc mniej co nie zawsze wychodzi;/ a wy jakie dietki stosujecie? moze macie jakies fajne proste jadlospisy? bo jak ja patrze czasem na te przykladowe jadlospisy to bym musiala tyle kasy wyrzucac zeby zjesc 150gram czegos :/ i jak u was ze slodyczami? ja jestem z siebie dumna slodyczy zero od 24 czerwca

witaj
Mów mi szybko jak długo już ćwiczysz i jakie efekty ?
Ja mam plan przez pierwszy miesiąc ćwiczyc skalpel codziennie bo tylko taka systematyka do mnie przemawia no i oczywiście muszę zacząć, bo narzie to zdarza mi się bardzo wybiórczo;(

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jak tam dzisiaj dietkowanie ????
Już południe a ja jeszcze nic nie jadłam zaraz padnę
Właśnie wróciłam z Kołobrzegu a ile się o denerwowałam zanim stamtąd wyjechałam to szok....masakra jakaś korki ...ach ten sezon kołobrzeski jest masakryczny
Odezwę się później
Miłego dnia

Kasiu korki to są na półwyspie, jedna droga, nie ma możliwości "zwiać" musisz stać masakra, wczoraj myślałam, że nie zdążę po Lenkę do przedszkola ale na szczęście za dwa tygodnie będzie po temacie

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując