Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-09, 19:24   #708
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
co za pogoda...
mimo, iż Misio śpi mi dzisiaj cały dzień z małymi przerwami, to ja i tak padnięta i nie mam na nic siły
Lekarz mi zwrócił uwagę na to, ze Kubuś za mało dźwiga główkę, tzn. dźwiganie leżąc na brzuchu jest ok, ale jak Malutki leży a On podnosi go za ręce to głowa leci do tyłu. czy u Was też to kontrolują?
A od kiedy w ogóle można tak podnosić?
Ja na razie od jakiegoś czasu nie byłam u pediatry. U jednego będę w przyszłym tygodniu, ale to w związku ze szczepieniem na pneumokoki ( to u tego z NFZ) i nie wiem czy on będzie robił jakieś testy, a u drugiego ( z Medicover) to na kontrolę mam wpaść dopiero po 3cim miesiącu więc po 12 września.

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość

i smoczków dalej M nie toleruje niestety, więc jestem zaspajaczem głodu i uspakajaczem w 1
A może spróbuj tego smoczka co my?
Mój też żadnego nie tolerował i kumpela mi poleciła smoczek jakiś z Ameryki, który tam dają noworodkom i zadziałał.
Teraz się naprawdę przydaje jak Młody jest senny a ma jakiś problem by zasnąć.
To dokładnie o ten mi chodzi
http://allegro.pl/smoczek-soothie-ne...442363015.html

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora