Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka szczotka jest najlepsza? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-26, 15:09   #8
edyt
Zadomowienie

Dot.: jaka szczotka jest najlepsza??

Widze ze zrobil sie z tego watku zrobil sie watek zachwalajacy szczotki z wlosia naturalnego I slusznie!!
Z wlasnego doswiadczenia moge napisac ze sa bardzo dobre. Cale moje dotychczasowe zycie uzywalam szczotek z naturalnego wlosia i zdazylam juz nawet 2 zuzyc. Teraz posiadam jedna okragla na ktorej fajnie sie modeluje i prostuje wlosy(koncowki ladnie se podwijaja) i jedna plaska.
Posiadam tylko jedna typowa szczotke taka plastkiowa z kulkami na koncach i nosze ja w torebce bo jest mala, ale zedcydowanie nie polecam takich szczotek. Elektryzuja wlosy ,a jak sie nimi czesze to mozna sobie sporo wlosow wyrwac. Szczotki z naturalnego wlosia sa o wiele delikatniejsze wiec samo szczotkowanie sparwia wieksza przyjemnosc nie mowiac juz o tym ze o wiele fajniej masuja skore glowy. Cos mi sie o uszy obilo ze zwykle szczotki jeszcze bardziej rozdwajaja zniszczone koncowki.
A co do pielegnacji to tak jak zwykla szczotke: pozostale wlosy zazwyczaj wyjmuje, albo wyczesuje grzebieniem, od czasu do czasu myje je w wodzie z szmponem(tylk nie za czesto, bo w koncu szczotki sa drewniane).
edyt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując