Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-10, 16:43   #407
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Wczoraj w nocy po kąpieli dziewczynki wyszły na dwór, a było bardzo zimno. Podeszłam do jednej dotknęłam jej mokrego warkocza i porozmawiałam że nie wolno wychodzić po kąpieli na zewnątrz. Później ona sie mnie spytała czy chciałam ją uderzyć, bo tak pomyślała gdy do niej podeszłam. W sumie to czekałam na telefon od psychicznej matki z tekstem że maltretuję dzieci ale dziewczynka chyba to olała albo zrozumiała że nikt jej nie chce bić xD
A dziewczynka widziała, że się zbliżasz? Gdyby ktoś z zaskoczenia złapał mój warkocz, to na pewno mogłabym dziwnie zareagować W sumie to nawet, gdybym widziała, że ktoś podchodzi, a nie spodziewałabym się, że mnie za włosy złapie, to mogłabym w pierwszym momencie pomyśleć, że chce mi krzywdę zrobić. Nie mówiąc o tym, że byłabym zła, że mnie ktoś po włosach dotyka.

A w przypadku tej dziewczynki, to niestety, jest jeszcze możliwość, że ktoś ją kiedyś uderzył i stąd jej podejrzenie, że i Ty chciałaś to zrobić.