Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz.21!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-10, 20:42   #971
surka
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Aremalgos - gratulacje

Dziewczyny wybaczcie ale ja nie daje rady was czytac i pisac bo kazda minuta snu jest na wage zlota.
Przerzucilam sie juz kompletnie na laktator bo mam dosc walki godzinnej z malym zeby zlapal sutka i chcial zassac. Mam dosc ze on placze a ja razem z nim. On jest glodny a mi cycki exploduja wiec gdzie sens tego jest?! Schudl maly pol kg wiec sporo. Wszystko przez to ze nie ssal nie jadl. Ciagal cycka zasypial i juz. A ja rentgena w oczach nie mam zeby widziec ile wypil.

Wszystkie "dobre rady" z dookola mnie tak wkur ze masakra. Jakby to byl jakis pieprzony przymus do kp tylko przy cycku
Tesciowa mi nawet ameryke odkryla ze czy wiem ze po karmieniu musi sie dziecku odbic i nawet Tz zadzwonila zeby mi przypomnial.
Byla w moje ur i szybko sie zmyla bo jej powiedzialam zeby sie zamknela i swoje rady w d se wsadzila ze mam jej dosc. Nie obrazila sie a szkoda bym wiedzme miala z bani.
Poprostu ta kobieta jest psychiczznie chora. Zrobila Tz dym ze wstawil zdjecia malego na fb bo mafia ruska czycha i czy on se z tego sprawe zdaje co ona ma w glowie to ja nie wiem, ale to mozg nie jest na bank.

Dziewczyny dziekuje Wam za wsparcie psychiczne i za zyczenia. Jestescie najlepsze na swiecie.

Pozdrawiam Was serdecznie. Jak dojde do ladu i skladu to powroce bo tesknie za Wami ogromnie.

Mam pytanie czy mleko moje jest mlekiem czy wciaz ta siara? Bo jest takie zoltawe nie biale. I czy jak sciagne to ile czasu moge w lodowce je trzymac i czy w ogole moge? I czy moze po sciagnieciu stac w temp pokojowej przez ok.4h ? I do jakiej temp podgrzac mleko z lodowki? I czy jak moj maly ma 5dni to czy jest okay ze dzis dopiero zrobil zolta kupke z takimi bialymi grudkami ale to taki kleks bardziej, ale nie ze wodnista?

Dziekuje za pomoc [COLOR="Silver"]
:
Odnośnie przechowywania pokarmu info z klubu

wrzucam dla dzieci urodzonych o czasie (mam jeszcze wersję dla wcześniaków i dzieci chorych)
- temperatura pokojowa - do 12h
- torba lodówkowa - do 24h
- lodówka (+4) - 2-5dni
- zamrażalnik lodówki (-10stopni) - 2 tygodnie
- zamrażarka (-18-20) - 6-12 miesięcy
- rozmrożony pokarm w lodówce 48h

Nie dziwię ci się, że pogoniłaś teściową

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

A zółta kupka z granulkami jest ok. Lilo Oliath też rzadko robi kupkę i o ile widzisz, że mały nie płacze, nie pręży się, tzn., że taki jego urok
surka jest offline Zgłoś do moderatora