Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-11, 10:53   #971
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Hejo
wyleguję się z teściową na kanapie Andzia z tż i dziadkiem nad morzem

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dzisiaj od rana trochę z mężem posprzątaliśmy, zrobiliśmy zakupy, posiedzieliśmy sobie, a po obiedzie on się wziął za granie w grę ( ma taką jedną, w którą gra raz na pół roku, ale wtedy wpada w ciąg), a ja za czytanie HP. I przed chwilą idę do niego, że może by już czas jakąś kolację zjeść albo coś, bo on nie czuje upływu czasu, a on mi odsłonił brzuch, całuje go i mówi: Żabciu, twoja mama mi zazdrości, bo jej się skończył Harry Potter
słodziak z tż u mnie HP leci jeden za drugim, jak się seria skończy to od początku
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Kuźwa, właśnie przyjechaliśmy ze stolikiem do przewijaka i w międzyczasie (nie było nas 30 min) ukradli rower TZ. Kupiliśmy używany stolik od jakiejś dziewczyny za 20 dolczaków (normalnie są po 100), więc oszczędziliśmy na tym i stracilismy na rowerze. Miałabym kilka przewijaków za cene tego roweru!
Tydzien temu TZ kupił, żeby jeździć do pracy. Fakt, że jakiś najtańszy na początek ale zawsze to w plecy kilka stów. Ale mi się ciśnienie podniosło! Już mi się wszystkiego odechciało w tą sobotę, a tyle planów miałam
ubić
matal przykro mi z powodu tż, życzę zdrowia
agusia współczuję problemów, również uważam, ze powinni zostawić Cię w szpitalu

i gratuluję kolejnych tygodni

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2013-08-11 o 10:54
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora