Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz.21!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-11, 11:57   #1036
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Neni, maliny na pewno mozna, reszta nie wiem. A jak wygladaja golabki bez kapusty?
Ściągasz kapustę z gołąbków i wcinasz
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Asiunia, gratulacje!!

dziewczyny przechodzę kryzys. Cycki jak skały, odciagam raz 40 raz 80 ml. Filip ciągle głodny, więc go dokarmiam :-( mąż widzi jak się mecze i mówi, że na butli też da radę małego wychowac i ze nie oczekuje ode mnie, żebym karmiła piersią czy własnym mlekiem. W pewnym momencie zabrakło mi mojego dla Fi i spróbowałam go przystawic z kapturkiem, znów bardzo boleśnie, więc zrezygnowałam.
W poniedziałek spotkanie z polozna środowiskową. Zobaczymy co powie. Ja na chwilę obecną nie chce karmić, chociaż wiem, że to gorsze dla Fi :'(

En, czy Tomasz najada się samym mm? co jeżeli wrzeszczy nawet po butli?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najważniejsze nie dać się zwariować-jeśli trzeba karm mm i nie rób sobie z tego powodu wyrzutów
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dziękuje Oli, że tak piszesz:-* liczę na to, że jeszcze laktacja się rozkręci.

Fi przesyła buziaczki ciociom!!!

ps. On tylko na zdjęciu takie poliki ma, jest bardziej proporcjonalny na żywo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Allleee słodziak
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Która ma laktator reczny Baby Ono? Jakie opinie?
Ja. Opinia? Trzeba się namachać tą pompką, ale za tę cenę nie można za wiele wymagać Zależy do czego byś używała - ja użyłam kilka razy przy nawale żeby sobie ulżyć- spisał się. Kilka razy odciągałam też mleko "na później" i w parę minut ściągałam 30-40 ml. Ale jeśli chciałabyś ściągać na co dzień (jak Perse) to nie polecam, bo bicepsy będziesz miała jak Pudzian od tej pompki

Hej
Za nami dobra noc Mieli dziś wpaść do nas znajomi na pępkowe, ale ich synek ma zapalenie spojówek Szczęście w nieszczęściu, że dziś mu to dziadostwo wylazło, bo to wirusowe jest i mógłby naszego Małego zarazić

No ale nudzić się dziś nie będziemy, bo zaraz wpadają moi rodzice i z tego co wiem wiozą nam m.in. matę edukacyjną

A Kubuś skończył dziś 3 tygodnie Wg naszej wagi waży 4600, czyli przytył 1040 gram w ciągu 3 tygodni
Jutro wizyta to będzie dokładne ważenie i mierzenie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora