Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-26, 19:43   #6003
igusia13
Wtajemniczenie

Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)

o kurde babki jak wy się rozgadalyscie ... doszladm do polowy rozmów o wypadkach dzieciaczków i przestalam czytac hehe bo pomyslalam ze nigdy nie skończę... Jutro nareszcie ostatni dzień szkoły... Może w ten dlugi weekend będe coś robic to wam opiszę wszystko ... A co do wypadkow to i ja kiedys przewrocilam się z dzieckiem mojej cioci... Aż się poplakalam że nic mu się nie stało hehe ... bo chyba bym sobie nie wybaczyla. Ale i ja mialam kiedys rozciętą głowę delikatnie ale krew leciala. Na szczęscie obylo się bez szycia tylko popsikano takim czyms i się zagoilo... Teraz w tym miejscu mam takie krotsze wloski heeh .. aha co do wlosow to scielam się w tamten czwartek.. równo tydzien temu.. Podoba mi się i cieszę się że się tak scielam .. Mialam wlosy do ramion a że pływam 5 razy w tygodniu to muszę szybko suszyć wlosy. A jak mowilam wam ze będe moze biegac. Wczoraj bylam wieczorkiem na stadionie takim 200m chyba i przebieglam 11 kółek . Jak na 1 raz to super... W tamtym roku jak nie plywalam to ledwo 3 zrobilam . Buziaki
igusia13 jest offline Zgłoś do moderatora