Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-12, 02:14   #1641
cherry_flamme
Zakorzenienie

Dot.: Czy brzydzi Was sperma waszego mena?

Cytat:
Napisane przez kosiolek Pokaż wiadomość
Na prawdę? Wierzę Ci, chociaż nigdy o takim ewenemencie nie słyszałam

Ja kilka lat temu byłam w niedługiej relacji z kimś, kto krótko mówiąc, nie był dla mnie własciwym facetem, i jego sperma mnie odrażala. Od zerwania z nim, nigdy się to nie powtórzyło. Uwielbiam spermę mojego mężczyzny na moim ciele, szczególnie na piersiach Bardzo, bardzo lubię jak po wszystkim mi ją rozciera po klatce piersiowej i brzuchu.

Bardzo też lubię jak kończy mi w ustach, chociaż nigdy nie połykam. Gdyby tego było mniej, to nie miałabym oporów, ale aż tak bardzo to sperma mi nie smakuje I rownież nigdy nie pozwoliłam, żeby skończyć mi na twarzy, chociaż mój obecny meżczyzna jest pierwszym, który mnie o to poprosił. Czasem jak mi szepcze "I'm gonna cum" (zachwilke dojdę) to mu odszeptuję "ok shoot, just keep off my face and hair" (dobrze strzelaj, tylko uważaj na twarz i włosy)

Chciałabym żeby było inaczej, ale nie umiem przestać patrzeć na ten akt jako degradujący dla kobiety. Jest to jedyny (tak mi sie wydaje) akt, który spostrzegam jako poniżający - inne są dla mnie neutralne typu - lubię, nie lubię, a pomysł kończenie na twarzy wywołuje we mnie taką silną reakcję. Czy któraś z Was też tak kiedyś czuła i jej się odmieniło? Wprawdzie mój mężczyzna zapytał tylko raz i zaakceptował moje "nie" bez żadnego sprzeciwu, ale często jak opowiada mi o swoich fantazjach, to ten element się pojawia i jest mi trochę szkoda, że nie może ze mną tego doświadczyć.
Ja lubię być poniżana w trakcie seksu, bo to mnie podnieca. Ale abstrahując od mojej skromnej osoby, wytrysk na twarz nie degraduje kobiety. Facet nie kocha jej po tym mniej, nie przestaje szanować. Gdyby mój partner miał taką fantazję, to zgodziłabym się, żeby zrobić mu przyjemność. Chyba, że tak bardzo tego nie chcesz, że negatywnie wpłynęłoby to na Wasz związek- wtedy się nie zmuszaj. Ale osobiście polecam spróbować- oka nie wykole

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.

Edytowane przez cherry_flamme
Czas edycji: 2013-08-12 o 02:16
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując