Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz.21!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-12, 06:42   #1121
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Czesc kochane..zniklam na troche..bylismy na 3dni na wsi a tam ledwo o zasieg a co dopiero o internet..:-P a odkad wrocilismy jestem zombi niewiem co sie Zuzie stalo ale nie moze kupki zrobic tak sie meczy..w dzien to nawet jest grzeczna i robi kupke ale noce dramat w tamta noc nie spalam cala jak sie mala obudzila o 2to usnela chyba o 9rano...i ja na rekach trzeba bo tak to placze i ryk wodac ze proboje zrobic prezy sie czerwona pcha ale co z tego jak nic nie wychodzi...wczoraj caly dzien praktycznie na polu bylysmy zeby sobie spokojnie spala bo tez oczka takie ciezkie miala..i dzis w nocy to samo z wyjatkoem ze po cycku usnela na 30minut wiec jestem mega wyspana..tz tez..tak to placz ryk (tzn moje dziecko nie placze t ylko krzyczy...) a mi jej tak szkoda.podaje jej inflacol i herbatke koperkowa moze ka ruszy po tym..musze poszukac tych rurek o ktorych pisalyscie...przy kapieli jak jej troche poruszam dupke to zaraz idzie kupa..marna ale idzie...niewiem czy to kolka czy co,ale bardziej stawiam na to ze na wsi bylq inna woda...i jej sie pozmienialo,zreszta niewiem...

No to tyle co u mnie:-P

kiedys twee chyba pytala jak sie sprawuje wozek jestem bardzo zadowolona lekko soe prowadzi jest pojemny kosz jest siper pod spodem jestem bardzo zadowolona.jedyne co to trzeba sie nauczyc zjezdzac ze schodow itp i odwracac wozek tylem bo ma woeksze kolka..a te z przodu sa do tego za male.(odwracac badz zjezdzac na tylnych..)ale ogolnie wszystkim sie podoba mi tez i jestem bardzo zadowolona,i polecam ta tprbe do wozka jest mega pojemna i nawet jak sie ma caly koszyk zawalony zakupami itp to mozna zawoesic na raczce i miec wszystko pod reka...

i jest lekki...co jest bardO wazne..

wczoraj wyciaglam mame na solarium poszlam sie odstresowac..(zasloniete cycki,czytalam ze mozna.) poszlam na 7minut i taaaak mnie spieklo juz zapomnialam jal goraco jest na solarium:-P

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Mniej sie udzielam,ale jestem z Wami sercem i podczytuje..:-**

Margos tak myslalam ze nie ma Cie w Krk bo wogole Cie nie widuje:-P (gdzie robilas usg bioderek?robia u nas w os cxy w insrytucoe?):-P

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Niunia konczy dzis 4tyg,a w czwartek miesiac...kiedy to zlecialo...

mimo nie przespanych nocy kocham tego szkraba nad zycie!))

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora