2013-08-12, 14:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Napisane przez Amambada
Ja mówię STOP każdej wykluwającej się myśli na temat ex, jeszcze nie pomyślę, a już nie pamiętam  i pogrążam się w marzeniach na mój ulubiony temat - co byś kupiła gdybyś wygrała w totka?  tak żeby zająć mózgownicę czymś przyjemnym 
Jeszcze w trakcie związku przeżywałam, że wszystko mi się będzie z nim kojarzyć po rozstaniu i wtedy przepłakałam temat  Bałam się najbardziej o muzykę Adele, ale jakoś mi się nie kojarzy ^^ ani muzyka, ani jedzenie, ani sytuacje, rzeczy... jedynie zapachy, ale z moim permanentnym katarem nie jest to dokuczliwe 
|
zazdroszczę... ja nie mogę słuchać "naszej" piosenki, nie mogę już używać ulubionych perfum (te mi się najbardziej z nim kojarzą), nie mogę używać ulubionej, truskawkowej pomadki ochronnej, bo pamiętam jak on ją uwielbiał i jak scałowywał ją z moich ust nie mogę nosić bluzki, którą kupiłam na pierwszą randkę, nosić bransoletki, którą kupiliśmy razem. to chore, ale kiedy widzę samochód, jakim jeździł, od razu serce mi szybciej bije. z jednej strony ogromnie bałabym się go spotkać (wiem, jaki ból by mi to sprawiło) a z drugiej tak bardzo tego pragnę...
dziś wyjeżdżalibyśmy do Władysławowa, akurat pewnie byśmy się rozpakowywali na miejscu 
|
|
|