2013-08-12, 14:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Witam kochane
juz po urlopie i napisze tylko krotko - bylo booooosko
Miejsce, hotel, woda - wszystko extra.
Mala niespodzianka - spotkalam tylko jedna pare z Pl, a tak slyszalam, ze tylu Polakow tam jedzie...
Sama podroz w obie strony tez bardzo udana, zobaczylismy tyyyyle pieknych miejsc...
To naprawde najlepszy pomysl na wakacje - jechac bez stresu, z zapasem czasu, tak, zeby mozna sie tak po prostu zatrzymac przy jakims interesujacym miejscu, wysiac, zjesc a nawet przenocowac... 
Super tez, ze jechalismy samochodem, bo zabralismy cala mase zabawek na plaze, do plywania itp. i nie bylo stresow z waga czy walizkami...
Teraz co do mojej opalenizny...ja sie podniecam i ciesze moja rzekoma opalenizna a codziennie przez caly pobyt slyszalam od kogo:s "O, pani dopiero przejechala, co? Bo taka bladziutka..." do ostatniego dnia jak przy recepcji sie wymeldowywalam... to pytam sie w koncu malza czy jestem opalona czy nie a on "No peeeeewnie, ze jestes...moze nie az tak opalona, ale taka mniej...blada.." Moj malz - mistrz dyplomacji... 
Ale jak patrzylam tak nie niektorych lezacych i doslownie prazacych sie na sloncu...
Moje urodziny - w tym roku okragle, ze tak powiem - tez obchodzilismy w podrozy i bylo super
Cytat:
Napisane przez pietrusia
Tylko ja sie tak zastanawiam czy mi sa wskazane brzuszki bo mnie czesto krzyze bolą  ????
|
Skoro boli cie krzyz to powinnas pomyslec nie tylko o brzuczkach, ale tez o cwiczeniach wzmacniajacych miesnie plecow
Co do cwiczen i wygladu ciala to musze sie przyznac, ze wydaje mi sie, ze wygladam calkiem ok a wizyta na plazy tylko mnie w tym utwierdza... i cwicze ze wzgledow zdrowotnych - musze wzmocnic miesnie plecow a ze wiadomo nie bede ciwczyla tylko na jedna partie to leci tez reszta...jak sie czlowiek wkreci to potem naprawde brakuje tego "czegos" jak sie opusci cwiczenia
A jeszcze pisalyscie o biuscie... kiedys juz pisalam i caly czas podtrzymuje, ze karmienie o dziwo nie odbilo sie prawie w ogole na moim biuscie...ale w trakcie karmienia rozmiar tez nie zwiekszyl mi sie zbytnio wiec pewnie dlatego po odstawieniu malego bylo i jest ok. Nic nie wisi, sa jedrne - mi tam pasuje Rozmiarowo nie za duze, ale ja sama jestem drobnej budowy i tak mi sie wydaje, ze z wiekszym biustem nie czulabym sie naturalnie...
Mam teraz bardzo "ciekawe" zlecenie...musze wam napisac to sie posmiejecie, ale lepiej w Klubie.... 
Kurcze, nie moge wejsc do Klubu....ktos wie dlaczego..??
Czas edycji: 2013-08-12 o 14:32
|
|
|