Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-12, 21:12   #1041
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Helooooł

Diabli, ale przeciez wszystko się zgadza z wiekiem, Miesiąc ma
+/- 4,5 tygodnia jedne miesiace +2 albo 3 dni 4,5+4,5+3=12 tygodni
pozno już było i nie ogarnekam cyferek kalendarz mnie pokonal hehe.

Cytat:
Moje dziecie skończyło wczoraj 3 miesiące! Z tej okazji postanowiła nie spać!Znów ją wysypało W dzień spała godzinę I jak zawsze zasypia w sekundę po kąpaniu i jedzeniu, tak nie spała 1,5 godziny. Zasnęła o 22 i o 1 stwierdziła, że już nie będzie spać, zjadła ociupkę, po godzinie zasnęła na UWAGA godzinę i od tej sie bujamy czyli już 3 godzinę i ani myśli spać, zadwoloną Tatuś nosi na rączkach. Uwierzcie mi, że jak dla mnie i dla niej, kiedy spała po 16 godzin na dobę jestem zmęczona a od gadania i czytania to mnie gardło boli. Nie wiem co to ma być. Może skok
stoooo lat Matyldzia! (to na pewno skok!)

Cytat:
śliczna no i stylizacja pierwsza klasa ale buty jeszcze za duże Tak jak na moją w najmniejszych się topi, a stopę wydaje mi się, że ma dużą
hehe wszystkie buty za duże, ale musimy zacząć je chociaż fotografować, bo nie zdaze zalozyc

odebraliśmy autko!!! i hmm spadlam na 3 plan. ale po kolei:
wczoraj tz poszedł spac i nawet dobranoc nie uslyszalam wiec wpadam do sypialni i pytam czemuz to, gdzie buziak itd. "no bo ja teraz dobranoc mowie Nelusi i sobie spimy razem, a mama woli kompa" zatem spadlam na plan drugi - corka wazniejsza. ok, niech mu będzie
ale żeby spac na 3 plan, bo samochod?! caaaly wieczor chlopa w domu nie było, ba nawet obiad nie był potrzebny - bo myjnia, bo polerowanie w srodku, bo rozszyfrowywanie każdego guziczka mam nadzieje, ze mu przejdzie, bo jedyna "nagroda" jaka przychodzi mi do glowy to spanie w samochodzie
diabli jest offline Zgłoś do moderatora