Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-13, 07:24   #2015
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Moj budyniowy mozg zapomnial o tym fakcie
W zwiazku z tym Ciebie mose ominac seria zenujacych syt

moze jakas macs na rany czy cos...

O zesz...! Ale zagescilas atmosfere. Teraz tylko czekaj na meza, nie badz zyla

Do nas tez ostatnio wpadl (na 1-sze pietro), ale kotka go usmiercila nim tz zlapal.

Z tymi szpitalami to tak jest
Trzymam kciuki zeby wypuscili Was lada chwila.

Witam sie i ja.
Dzis znowu jestem nie do zycia
Napilabym sie kawy, ale mleka nie ma, musze czekac az tz wstanie po nocce . Sama boje sie isc zeby te z ZUS zaraz nie przylazly...
A w nocy tak sie ze mnie polalo, z mialam mokra cala bluzke, koldre i lepkie cycuszki jakbym i tak za malo razy wstawala na siku to jeszcze zeby sie ogarnac po takich akcjach
Ide chociaz prynic wezme.

I tez zastanawialam sie ostatnio co z agusiamaskotka ...?
No w sumie jak tak teraz myślę,to na tym zniecuzleniu nie będę miała czucia na dole i jakis bączek może pójść:hahaha :

A z kontrolą nie rpzesadzaj, masz prawo iść do sklepu,lekarza czy apteki, tylko weź w razie czego paragon

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć panikary

normalnie widzę, że poniosła fantazja przecież mówiłam, że ja rodzę we wrześniu

małż był, jakoś nie miałam czasu nawet wejść, spędziliśmy sobie czas z przyjaciółmi też- jak już Ladan zauważyła

małż już pojechał, wraca 24.08 także będę teraz cały czas

wczoraj jeszcze kurier przywiózł wózek i jesteśmy mega zadowoleni z wyboru- jak ja mogłam brać inne pod uwagę już pojeździliśmy po domu, po podwórku, bo małż koniecznie musiał wszystko w aucie testować

niestety jak to w życiu wczoraj spotkała nas-a w sumie męża- coś bardzo złego i mam trochę dołka, ale starałam się przed nim być twarda i go wspierać mam nadzieję na pozytywny finał ale nerwów i to nie małych będzie...
Ja nie panikowałam, mówiłam,że jesteś w plenerze:P

Trzymam kciuki za pozytywny finał i mało nerwów.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora