2013-08-14, 12:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
Cytat:
Napisane przez melleczka
Dokładnie... Zrobienie łazienki i wc to koszt pewnie 15tys., a może nawet i więcej u Was bo większe miasto i robocizna droższa, za tą kasę masz kuchnię i szafę, a przecież bez kuchni nie da się mieszkać. Łazienka może nie jest najmodniejsza, czy najładniejsza, ale najważniejsze żeby było w niej czysto i schludnie  Poza tym świetne mieszkanko  Taka moja mała sugestia - jeśli będziecie wymieniać drzwi pokojowe to pomyślcie nad pełnymi, bez przeszkleń i wypełnionymi płytą wiórową, a nie "plaster miodu", są naprawdę o wiele cichsze niż te z szybami 
|
my robiliśmy kuchnie od podstaw z małego pokoju mojej siostry i wyszło nam 15 tys a wcale nie szaleliśmy ale też nie robiliśmy po kosztach żeby za rok stwierdzić że znowu trzeba coś zrobić bo kuchnia brzydka. Perfuzja - nie rób nic po kosztach, lepiej zostawcie łazienkę - niech czeka na lepsze czasy - skoro jest OK a dołóżcie do kuchni. Lepiej zrobić coś od początku do końca tak jak się chcę i żeby się podobało niż zrobić pare rzeczy tak średnio i ciągle mieć niedosyt
|
|
|