Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-14, 13:15   #162
katarzyniak
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Ejani, zgadzam się w 100%, że te gofry są pyszneee... wogóle cała ta strona internetowa jest pełna niesamowitych przepisów. Od siebie polecam z tej strony przepis na naleśniki francuskie - są przepyszne, chyba nigdy tak dobrych nie jadłam.

Mnie też ciągnie do słodkiego, choć staram się opanowywać jak mogę, bo wiem, że to do niczego dobrego nie prowadzi... nie dosyć że niezdrowe to jeszcze niepotrzebne dla nas dodatkowe kalorie. No ale...teoria to teoria a w praktyce bywa różnie i tak co dziennie muszę zjeść coś słodkiego...wczoraj zjadłam 1/4 kitketa, dziś znów 1/4 kitketa + parę słomek ptysiowych. Staram się jeść jaki najmniej słodkiego, dzielę się np. z połową pączka czy batona na pół z TŻ, albo wybieram słodkości gdzie kcal jest mniej, np: lody śmietankowe, milkiwey ma mało kcal, knopers, no i ze zdrowszych rzeczy czasem suszone śliwki, jabłka, banany, brzoskwienie itp.

....I dziś szok... patrzę a tam +1kg, w sumie 14t3d a ja już +2 kg na plusie!... :/
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700

Edytowane przez katarzyniak
Czas edycji: 2013-08-14 o 13:16
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora