2013-08-14, 18:18
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak usunac blizne wklesą nad konturem ust po makijazu permanentnym
Cytat:
Napisane przez dzimboo
hej,
jakiś czas temu zrobiłam sobie kontur ust z wypełnieniem, babka podniosła mi lekko kontur nad linie ust by je zrównać. Kuła mi usta 4 razy (w odstępach 3 tyg -1,5 miesiąca) bo rzekomo barwnik mi nie chwytał, ostatnim razem zrobiła przerwę 3 tygodnie, rany były za świeże, i znowu najpierw wybieliła to co spieprzyła a potem dała dobry barwnik. W efekcie, po wygojeniu mam cztery dziury nad górną wargą i na 0,5 cm mocniejszy barwnik. Nie wiem jak się tego pozbyć?! stosowałam No - Scar oraz chodzę na na złuszczanie w tym miejscu naskórka. Ale nie widzę większych efektów. Macie jakieś rady?
|
Jest to ewidentnie nieumiejętne wykonanie makijażu - ja bym reklamowała usługę i żądała pokrycia kosztów wizyty u innej specjalistki. Poszukaj kogoś renomowanego w okolicy i skonsultuj sprawę z chirurgiem kosmetycznym - małe blizny można wypełnić różnymi substancjami - kwasem ha, tłuszczem itp., ale broń boże nie rób tego przed reklamacją. Domagaj się zwrotu kosztów od osoby która zepsuła zabieg. Nie może być tak ze ktoś kłuje Cię kilka razy, wybiela, poprawia - tak robia tylko partacze
|
|
|