Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z kamerzystą czy bez? Pomocy!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-14, 20:14   #1
Basia _W
Raczkowanie

Z kamerzystą czy bez? Pomocy!!!

Hej dziewczyny!
Mam mały problem związany z kamerzystą. Razem z moim Przyszłym Niedoszłym Narzeczonym planujemy ślub na wrzesień 2014, mamy już zaklepaną salę, fotografa, oprawę muzyczną itd. Początkowo ustaliliśmy, że inwestujemy w bardzo dobrego fotografa a rezygnujemy z kamerzysty (obydwoje na wszelkich weselach unikaliśmy kamerzysty, gdyż nie lubimy filmów z nami "w roli głównej"); jednak gdy znajomi i rodzina pytają nas o kamerzystę a my odpowiadamy, że nie będziemy korzystać z usług kamerzysty wiele osób mówi nam, że to zły pomysł, że film to rewelacyjna pamiątka itd., itp.. W związku z ty zaczęłam nieco wątpić w to czy postępujemy właściwie i czy nie będziemy tego później żałować? Napiszcie proszę czy Wy także rezygnujecie z kamerzysty, a może któraś z was nie miała kamerzysty na swoim ślubie i weselu i jest z tego faktu zadowolona? Rozmawiałam z moim fotografem i mówił mi, ze wiele współczesnych par rezygnuje z kamerzystów i stawia tylko na fotograf, czy wy znacie takie pary? Pomocy ma już taki mętlików głowie, ze już sama nie wiem, co począć z tym kamerzystą!!!:pros i:
Basia _W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując