2013-08-14, 21:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
Dobry wieczór 
ja tylko na chwilę bo zaraz idę spać. Podczytuje was czasami jak karmię, ale wybaczcie nie po cytuję nic. Fajnie tylko, ze ruch się zrobił znowu na wątku
u mnie ciąg dalszy bóli brzuszka u małego, już 3 noc dzisiaj się męczył, a do tego dopadło go jeszcze w dzień. Wszystkie naturalne sposoby wykorzystane, dzisiaj nawet suszarką ogrzewałam mu brzuszek i jakoś tak nic nie pomaga. Biedulek się pręży bo nie może kupy zrobić a jak już zrobi to za kilka godzin dolegliwości wracają. Raczej kolki to nie są, pewnie reaguje tak na coś co jem, tylko na co  oboje z mężem nie wysypiamy się. Stwierdziliśmy dzisiaj, że chyba zostanie jedynakiem
|
My też tak gadamy
U nas też brzuszek cały czas doskwiera małej. I dokładnie tak samo to wygląda, że nie umie zrobić kupy a ja zrobi to i tak za chwilę znowu się pręży.
Jedyne co mogę polecić to herbatka z kopru, kropelki. Ewentualnie z jedzeniem to jabłka, sok jabłkowy i produkty z błonnikiem. Choć u nas to tak średnio działa na razie..
A jakie owoce jesz?
|
|
|