|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
Kasiu jak cos to ja Ci tez moge kliknąc All In One Base jct napisz mi pw zebym klikła
|
Dzięki stokrotne, chętnie. Poczekamy dwa, trzy dni, może się Asia odezwie, bo nie wiem czy mi już, w odpowiedzi na mój post, nie kliknęła. Jak nie - to Ciebie uruchamiam.
Cytat:
|
co wy laski??!! upal nie upał tapeta nie splynie jak klima działa a ubrania z zary nie stykną jak nie masz przy sobie torebeczki od gucciego
|
Dobrze gada !
Jak ja na początku swojej kosmetycznej kariery wyłam, kiedy mi włosy z brwi i górnej wargi wyrywano, usłyszałam : chcesz być piękna, to cierp.
Cytat:
|
w ogóle poszłam dzis na małe zakupy i oczywiscie kupiłam wszystko czego nie potrzebuję
|
Gadaj, gadaj co kupiłaś !
Cytat:
Napisane przez tigresska
takie życie... Raz na wozie, raz pod wozem...
|
Rozumiem Cię jak mało kto. Ja pod wozem już czwarty rok siedzę i prędko nie wylazę, bo nie ma nadziei, że nasze przepisy przestaną być złodziejskie.
Cytat:
|
Napisane przez tigresska
Budżet wyjazdowy skąpy ale ciesze się, że pomimo wszystko jadę choć na tydzień...
|
To najprawdziwsza prawda ! Wiem to po sobie : chociażby weekend spędzony poza domem, tak na luzie, power do daje.
Jejku, jak ja marzę o takim weekendzie ...
Cytat:
Napisane przez Finlora
Oregano całkiem ładnie pachniało, ale bazylia już mi się nie podobała.
|
Tymianek też rozsiewa aromat. Mam dwa krzaki. Nie, nie do jedzenia, bo mnie to zioło o torsje przyprawia. Dla zapachu. No i nie zapomnijmy o kolendrze.
Cytat:
|
Napisane przez Finlora
Pewnie brudno
|

Ale tak szczerze - podziwiam widzów takich imprez. Ja nie dałabym rady.
Cytat:
|
Napisane przez Finlora
Ja sobie przypomnę pakowanie wszystkiego do pudeł to mam nadzieję, że już nigdy więcej nie będę musiała tego robić
|
Jak ja się przeprowadzałam, postanowienie podjęłam : wszystko akuratnie, kartony dokładnie opisane, żeby kłopotu nie było. Kopiliśmy
"górę" kartonów no i zaczęłam pakować. Tak pakowałam, że po trzech dniach zmuszeni byliśmy firmę specjalistyczną wezwać. Przyjechało czterech chłopa i poszli po domu jak burza z rolą folii w rękach. Szli jak przypływ morski i pakowali, tzn. tą folią na grubo owijali. Nie patrzyli co, tylko pakowali. Wszystko dojechało w nienaruszonym stanie, ale np. : spakowany został kosz na śmieci włącznie ze śmieciami; stał na kuchni brudny garnek, bo nie zdążyłam umyć i tak go spakowali; worek z ciuchami do wyrzucenia też z nami przeprowadził się. No i wiele innych takich rzeczy. Normalka : oni byli od pakowania, a nie od myślenia.
Cytat:
|
Napisane przez Finlora
Czy to pogrubione miało znaczyć "jak coś to"? Bo jeśli tak to wykombinowanie tego zajęło mi całkiem długą chwilę
|
A Ty wiesz, że ja nie skumałam. Jak bonie dydy, myślałam, że to literówka. Matko kochana ...
Cytat:
|
Napisane przez Finlora
1 lakier Eveline już poszedł do śmieci, bo kolor fatalny, zdecydowanie za jasny, moje ręce wyglądały strasznie
|
Jeśli to z tych, które są w Biedronce, to nie żałuj. Jakość straszliwa. Po trzech godzinach już końcówki pościerane.
Cytat:
|
Napisane przez Finlora
Może ciachnę je trochę więcej niż zwykle
|
I mnie też fryzjer już gania. Wybieram się od paru tygodni i dojść nie mogę. Ale w nadchodzącym tygodniu już koniecznie, bo zarosłam jak Yeti. No i obowiązkowo farba, bo wypłowiałam i odrostami straszę, a to takie niechlujne. Łażę jak popaprana, a potem dziwie się, że mnie w porządnych sklepach postponują 
Miłego dnia 
---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ----------
FeelingLost, coś przegapiłam ?
|