2013-08-15, 17:59
|
|
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42279908]
Jedna uwaga a teraz wszystkie będziemy się zastanawiać czy to było o nas.
Ja też się zastanawiam [/QUOTE]
Ja się nie zastanawiam ja jestem narcyzem 
Cytat:
Napisane przez Demi93
Nie, Len nas kocha :3
Zią, mam tak samo! Jedyne kanoniczne pary jakie akceptuję bez mrugnięcia okiem to Wolha&Len i Magnus&Alec, cala reszta mi nigdy nie leży.
Nienawidzę Ginny, wolałabym Harry'ego z Luną. W ogóle Harry i Luna mieli jakąś tam magię (albo ja to sobie wymyśliłam, ch*j tam).
Zrobiła. Laura wiecznie tylko Aaaadammmmuje, dała sobie zrobić beznadziejną fryzurę ślubną (bez kitu, dawna Laura wydrapałaby fryzjerce za to oczy) i jeszcze się z niej cieszyła (LAURA??? Strojąca się, umalowana kokietka??? No k*rwa chyba mówimy o innej Laurze), a jak wymarzona sukienka i fryzura poszly się j*bać, dala się wepchnąć w garsonkę po babci (sprzed 50 lat!!!!!!!) i wcisnąć sobie na łeb wianek z drutu (!!!!!!)  Nie czytaj ostatnich części, nie warto, to już nie jest ta sama Jeżycjada :<
Laura&Wolfi byli ekstra! To mogła być taka fajna, namiętna i intensywna para  Ale Laura&Adam to chyba najbardziej bezbarwna para w dziejach Jeżycjady (no, oprócz Gaby i Grzesia).
Młoda Ida  Gabrysia mnie wk*rwia. Święta Jeżycjadowa, fuj.
|
O właśnie, kocha nas :3
A ja akurat Ginny lubiłam No ale nikt każdemu nie dogodzi 
O bożę! No ja tych ostatnich nie czytałam, a teraz to faktycznie się zastanawiam. I nie podobało mi się, że och Róża Róża wszędzie taka dobra i cudowna i och i ach, a Tygrys be niby. Pfff, ja zawsze uwielbiałam wredną Laurę 
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Demi93
No właśnie, nie podoba mi się to udupienie Laury :<
Ona naprawdę byla zagubiona i samotna (bez kitu, w tej rodzinie sie przecież nie rozmawia, tylko wygłasza monologi, a Laura to pyziacze nasienie, więc z góry jest skreślona), ale miała w sobie pazur. Teraz zostało trochę dziecko, trochę sarna -.- (cytat autentyczny)
|
O to, to!
|
|
|
|