Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ból Podczas Seksu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-15, 21:31   #19
kamilgr1
Przyczajenie

Dot.: Ból Podczas Seksu

Cytat:
Napisane przez busch Pokaż wiadomość
Czy Twoja dziewczyna bierze tabletki, czy też planowaliście używać prezerwatyw? U niektórych dziewczyn lęk przed ciążą jest naprawdę silny i być może z tego bierze się taka nadwrażliwość.

bierze tabletki antykoncepcyjne, dodatkowo zabezpieczamy się prezerwatywą przed niechcianą ciążą, wiem że to może wydawać się dziwne ale tak jest. Dodam że panicznie boi się ciąży mimo że ma 25 lat, ja mam troszkę mniej ale to chyba nie ma znaczenia. Rzecz w tym, po kilku stosunkach chyba zdała sobie sprawę że przy podwójnym zabezpieczeniu zajście w ciążę jest niemożliwe i nie mówie o tym że przestała się bać tylko że może zrozumiała że jest to nie mozliwe

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość
A Twoja dziewczyna jest dziewicą? Z pierwszego postu wnioskuję, że nie doszło między Wami do seksu, bo ją boli?
robiliśmy to kilka razy ona zaciska zęby i jakoś daje rade ale mnie to irytuje że ją to boli i nie bardzo oboje mamy ochotę to robić, bo to jej sprawia ból, a ja nie mam ochoty jej dawać bólu z tego co powinno być przyjemnością. Nie jest dziewicą.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez martyska001 Pokaż wiadomość
Doskonale Was rozumiem gdyz borykam sie z tym problemem od 2 lat. Opisze swoja sytuacje wiec moze bedziesz wiedzial co doradzic dziewczynie. U mnie na poczatku byl wstyd pokazaniem ciala przed swoim chlopakiem przez co automatycznie miesnie pochwy sie zaciskaly, seks nie byl mozliwy bo po prostu plakalam. Wazne jest to czy nie wstydzi sie swojego ciala przed Toba, np stac gola przed Toba w swietle dnia. Dodam ze ja swojego partera znam 14 lat i mialam z tym problem a jestesmy 3 lata razem. Jezeli tutaj przelamaliscie wstyd to musicie pare razy sie soba pobawic (tutaj nie radze wkladac palca do pochwy gdyz dziewczyna sie zacisnie), tak jak mowila kolezanka na gorze krok po kroku musicie sie rozkrecac. U mnie na poczatku w ogole penetracja nie byla mozliwa, dopiero jak sie przekonalam ze naprawde jestem dla swojego partnera idealna stalo sie to mozliwe lecz strasznie mnie bolalo. Do tej pory mam z tym problem i rowniez nie wiem co to jest. Bylam u ginekologa i stwierdzili u mnie infekcje grzybiczna (to byla niby przyczyna), lecz to wyleczylam a problem nie zniknal. Ginekolog doradzil mi zebym poszla do kinesterapeuty na masaz relaksacyjny pochwy i okolic. Powiem Ci ze bylam juz 6 razy i jest troche lepiej. Lekarka po prostu masuje miescnie okolic pochwy i powoli wklada palec do srodka i tak jakby ja rozciagala. Mi sie wydaje ze Twoja dziewczyna nie panuje nad miesniami pochwy przez co je automatycznie zaciska kojarzac bol. Ja np. przed faktem juz sie obawiam bolu, mysle ze Twoja dziewczyna moze miec to samo. Lecz nawet jak juz partner we mnie wejdzie i jestem luzna to nie odczuwam przyjemnosci lecz bol lecz taki do wytrzymania. I tak samo jak u Twojej dziewcwyny wkladajac palec czuje jakby mi tam papier scierny wkladali na sile, bol nie do opisania. Wszystko zalezy od dnia, chwili... Radze dla pewnosci isc do innego ginekologa (ja mam taki zamiar) i spytac go o porade kinesterapeutyczna ktora bardzo pomaga kobietom ktore cierpia ma waginyzm (automatycznie zaciskanie miesni pochwy). Doskonale Was rozumiem i mnie to osobiscie juz wykancza. Jezeli mielibyscie jakies pytania piszcie smialo moze bede mogla jakos doradzic gdyz jestem w tej samej sytuacji.
Powiem tak, na początku miała też taki podobny wstyd przed pokazaniem mi się nago, ale z czasem się do mnie przekonała i wszelkie problemy czy coś w tych okolicach po prostu sama mi pokazuje żebym wiedział czy coś. nawet jakieś tabletki dopochwowe każe mi żebym jej włożył tak że myślę że nie ma z tym problemu. Dodam tylko że nie boli ją sama pochwa tylko wejście do niej.
kamilgr1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując