Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pocalowac go ??
Wątek: Pocalowac go ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-16, 10:15   #1
bemylover16
Przyczajenie

Talking

Pocalowac go ??

Witajcie Drogie Wizażanki Podczytuję Was od dawna,jednak tym razem potrzebuję porady i jakiegoś wsparcia. Dla Was mój `problem` może wydawać się śmieszny czy błahy ale ja naprawdę cały czas się nad tym głowię :P Jakiś czas temu poznałam wspaniełego chłopaka , od razu się polubiliśmy. Na co dzień mieszka on jednak za granicą więc nie widzimy się zbyt często,następna okazja zdarzyła się teraz ,gdy przyjechał na wakacje do Polski. Widzieliśmy się 3 razy , dzisiaj również mamy się spotkać ,chyba ostatni raz przed jego wyjazdem. On mi się naprawdę podoba , lecz zawsze miałam problem z okazywaniem komuś zainteresowania :/ Nie wiem czy to wstyd czy strach przed odrzuceniem... Spotykałam się do tej pory z jednym facetem na którym mi bardzo zależało,ale nie umiałam kompletnie tego okazać , na randkach zachowywałam się jak koleżanka,nawet koło nie siadałam gdy był u mnie tylko np po drugiej stronie stołu ;/ Oczywiście nie muszę chyba mówić , że nic z tego nie wyszło , chłopakowi znudziły się takie `randki`. Jestem atrakcyjną dziewczyną ,mam zainteresowanie wśród plci przeciwnej ale rzadko ktoś mi się podoba , aż zajwił się on... Nie wiem jak mam odczytywać jego zachowanie , bardzo się o mnie troszczy... Byliśmy ostatnio na imprezie , pół nocy przetańczyliśmy , był troszkę wstawiony,tak jak i ja ale mimo to był bardzo opiekuńczy , jak gdzieś szliśmy podawał mi ramię żebym się go złapała , poprawiał mi bluzkę jak np mi się troszkę zawinęła , staliśmy trochę na dworze w lekko grząsim terenie,stanął za mną i mnie objął w pasie żebym chyba się nie przewróciła w szpilkach .Byliśmy tam oczywiście ze znajomymi , gdy przyjechał po nas mój tata ,ja miałam siedzieć z przodu,otworzył mi drzwi i je za mną zamknął,co mnie zszokowało ,nie pomyśłałabym że mu to przyjdzie do głowy...Zaprosił mnie na imprezę do swojego wujka i rodziny , ale był lekko wstawiony więc nie wzięłam tego na poważnie Często mnie zaczepia , śmieje się do mnie i np głaszcze po twarzy... Ostatnio była mowa o jakichś dziewczynach i zapytal czy jestem o niego zazdrosna Na każde powitanie czy pożegnanie mnie przytula.Jak np oglądamy film kładzie głowę na moim ramieniu . Aż mi wstyd pisać że mam 21 lat, a ja tak pamiętam takie gesty ale nigdy nie mialam chlopaka bo jestem dość wybredna :/ Musi mi się ktoś tak na maksa spodobać On jest odemnie rok młodszy.... Nie wiem jak oczytywać jego zachowanie i nie wiem jak mu okazać zainteresowanie,mam z tym problem ;/ Dzisiaj mamy się spotkać ostatni raz przed jego wyjazem,tak myślalam zeby go pocalowac w policzek ? Zawsze jest znami jego mlodszy brat,mam nadzieje że on tego jakoś głupio nie odbierze Co o tym myślicie ?
bemylover16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując