Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieudacznik życiowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-17, 14:56   #10
Krystaliczne szczescie
Zadomowienie

Dot.: Nieudacznik życiowy

Ja też nie byłam w związku wtedy, gdy naokoło większość moich rówieśników flirtowało na prawo i lewo, czyli przez całe liceum do połowy studiów. Ja nawet nie randkowałam... Tak sobie żyłam cicho w kącie Później się to zmieniło, ale nigdy nie pomyślałam o sobie, że jestem nieudacznikiem życiowym, bo nie mam chłopaka. Miałam (teraz też mam) udane życie, studiuję swój wymarzony kierunek, rozwijam pasje, spotykam się ze znajomymi itp. Chłopak znalazł się przypadkiem

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Nie miałbyś u mnie szans, bo cierpisz na widoczny z daleka ból pupy oraz desperację. Żadna kobieta nie będzie chciała być w związku, którym znalazła się byle by tylko była, nie ważne czy ładna, czy mądra, czy pasuje, ważne żeby jakąkolwiek złapać.

Masz na czole wypisane 'o jednym oku byle w tym roku'. Zmyj to, i znajdziesz sobie babę.

No właśnie
na wizażu od 2009r...
Krystaliczne szczescie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując