Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - plecak
Wątek: plecak
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-17, 14:29   #31
mbamboo
Wtajemniczenie

Dot.: Plecak czy torba? Co od wrzesnia nosić do szkoły?

Cytat:
Napisane przez Chce_kisiel Pokaż wiadomość
Kurde, szkoda, że ich nie było. Dlaczego niby reklamówkę? Mi akurat plecaki-worki się podobają. Każdy ma inny gust. A to czy będzie porządny to inna sprawa, można kupić plecak za 20 zł i będzie świetny a można kupić za 200zł i sie rozwali po miesiącu. Poza tym nie potrzebuje niczego porządnego. Wystarczy mi taki plecak jaki oferuje P&B.
Jesli chcesz miec plecak dla zdrowia i wygody, to najlepsze sa takie z usztywnianym tylem, szerszymi paskami i poduszkami na ramiona. Te wszystkie "modowe" plecaki typu Accessorize sa do niczego jesli chodzi o wygode i faktyczne odciazenie. Ja mialam i mam plecak z HiMountain. Chociaz nie jest zbyt ladny (niestety) i nie nadaje sie na co dzien, bo ubieram sie elegancko, to jest najwygodniejszy na swiecie i duzo lepszy do dzwigania ciezarow niz wielka workowata torba. Do dzinsow i trampek cos takiego ujdzie, do sukienki nie - niestety chyba nie rozwiazano jeszcze dylematu pod tytulem wygodny i przyzwoicie wygladajacy plecak.

EDIT: Przejrzalam to wspomniane Accessorize i tak naprawde maja calkiem ciekawe propozycje na nowy sezon, na przyklad to: [klik]. Tylko niestety bardzo drogie.

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2013-08-17 o 14:36
mbamboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując