Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-17, 17:00   #3952
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Mała,
Cytat:
Strong- ;D;D;D masaż sutków nie idzie mi wogóle. Już w porywach wariactwa myślałam o wypróbowaniu laktatora buahahhahaha wiem, wiem...Wy nie żerujecie, utrzymujecie się sami. A do wesela i rodzice powinni się dorzucać. Wy i tak im spłacacie;-) Ja tam rozumiem dokładnie co Metka miała na myśli i w pełni sie z tym zgadzam. Choć znam i 30 latków, którzy do dzisiaj żerują na rodzicach mając swoją rodzinę...
ja też rozumiem co Metka miała na myśli tak tylko zażartowałam bo przecież wesela by ie było gdyby nie moi rodzice, a mimo to wiem że to tylko pożyczka ale jestem pewna że teściowa powiedziałaby że żeruje

Blonde,
Cytat:
Zjadlam obiad i wstawilam sernik do piekarnika
zjadłabym jestem przed @ i już mam w żółądku cały śmietnik żarcia a gdzie tam wieczór.

Debrah,
Cytat:
Specjalnie dla ciebie dodam potem fotki małej tylko nie chce was zasypywac zdjęciami bo będziecie miały mnie dosc:p
zasyp mnie proszę przecież ona jest cudna