Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz.21!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-17, 20:20   #2103
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
A propo opisu porodu...zapomniałam, że sama jeszcze nie wstawiłam
to na co czekasz?
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mój co prawda nie ulewa.. on się raczej zapowietrza od szybkiego łykania.. w trakcie karmienia czasami podnoszę go do pionu..i oklepuję zdecydowanym ruchem plecki.. odbije mu się albo beknie i może dalej pałaszować...
moja tez sie zapowietrza i pediatra kazala w trakcie karmienia brac i odbija,zeby nie przesuwac powietrza do zoladka
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

Wczoraj przezyłam szok-miałam w pokoju ŻABE!!!! Musiała menda wejsc ukradkiem jak drzwi wejsciowe były pootwierane
Bałam sie.....Ale mój kłapouchy Pies to prawdziwy bohater Pilnował jej zeby spod łózka nie wyłaziła na cały pokój a potem pogonił ja do przedpokoju.Z racji tego ze bylismy sami w nagrode spał przytulony z panią
to mialas przygode

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

KAROLAJN, Hania wyglada na szczesliwa w hustawce normalnie z buzi patrzac dalabym jej roczek albo i wiecej, taka minka dorosla i wlosinki takie!

Hyhy, wlasnie udalo mi sie dokupic biustonosz jeszcze jeden do karmienia z mojej ulubionej firmy Mamas&Papas za całe 10 PLN!
bo ona ogolnie kolos jest. niektore ubranka mamy juz 68 a tak to reszta 62 i sa małe...
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ze zdjęcia wnioskuje, że Hania lubi nowy prezent,
ta huśtawka wygląda na bardzo solidna i fajną!
fajna, fajna. Dziecko w pasach, muzyczka gra, predkosc ustawiona i sie gibie
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

dziewczyny oszaleję we własnym domu! teściowa powiedziała, że będzie u nas do przyszłej niedzieli/poniedziałku :banghead: oczywiście nie zapytała, czy nie ma problemu!
możliwość!

serio Kochane, nie daje rady, Fi pewnie też przez to taki nerwowy.
Mówię mężowi, że nie chce jej na tak długo no ale jak powiedzieć matce, żeby spadała?

oczywiście chrzciny 22-go, więc znów przyjedzie i pewnie będzie chciała siedzieć:banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[COLOR="Silver"]

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nastepna biedna sie meczy z tesciowa....

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej kochane
Przepraszam, że teraz tak rzadko do was zaglądam ale czasu na nic nie mam, podziwiam was, że znajdujecie choć chwilkę na wizaż
U nas prawie ok, mały jest pocieszny i kradnie wszystkim serca
Ale dostał ostatnio skazy białkowej, oczywiście żadne paskudztwo nie może go ominąć do tego bardzo mało przybył na wadze Tak więc teraz cały czas ma butle w pysiaczku i się pasiemy... tzn on bo ja już prawie nic nie jadam
Jesteśmy już po chrzcinach, w klubiku zdjęcia
Siostra podrzuciła mi swojego starego lapka wię teraz będę chociaż mogła wasze maluchy podziwiać

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

jednak zdjęć dziś nie dodam bo coś mi się pokićkało na tym lapku
oby skaza minela i maluch przybieral
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
witamy z Tomciem

Dzisiaj była taaaaka piekna noc ze jak dzien tez taki bedzie to stwierdze, ze mam aniola, nie dziecko wczoraj bylysmy ze Skylie na 2h spacerze i ładnie dzieciaki spały, po czym wróciłam z moim, a on kolejne 2h spał potem jęczał trochę, kąpiel wszystko, o 21:30 jadł, a w nocy obudził się dopiero o 4:30 zjadl i zasnął ze mną w łóżku i pobudka o 7:30. jestem wyspana jak bąk i dzisiaj mam nadzieję w koncu Was ponadrabiac

barbara- gratulacje, Wanessa jest sliczna
ale fajna nocka

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Witamy się z Alkiem w dwupaczku
Tak sobie pomyślałam, że lepiej chyba będzie, jak odezwę się, kiedy coś się w tej materii zmieni, bo szkoda postów nabijac
nawijaj, bo potem mozesz nie miec czasu
Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Witamy sie

13.08.13 o godz. 21.10 pojawiła sie moja Bianeczka. 3020g, 56 cm 10 pkt .sn

wiem ze mówiłam ze urodze 14 no ale tak jakos wyszło

Od wczoraj po południu jestesmy w domku. jak sie ogarne dam fotke i opis porodu

;
witamy