2013-08-17, 20:20
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Cytat:
Napisane przez dzoan
A propo opisu porodu...zapomniałam, że sama jeszcze nie wstawiłam 
|
to na co czekasz? 
Cytat:
Napisane przez dzoan
Mój co prawda nie ulewa.. on się raczej zapowietrza od szybkiego łykania.. w trakcie karmienia czasami podnoszę go do pionu..i oklepuję zdecydowanym ruchem plecki.. odbije mu się albo beknie i może dalej pałaszować... 
|
moja tez sie zapowietrza i pediatra kazala w trakcie karmienia brac i odbija,zeby nie przesuwac powietrza do zoladka
Cytat:
Napisane przez Rockyyy
Wczoraj przezyłam szok-miałam w pokoju ŻABE!!!! Musiała menda wejsc ukradkiem jak drzwi wejsciowe były pootwierane
Bałam sie.....Ale mój kłapouchy Pies to prawdziwy bohater  Pilnował jej zeby spod łózka nie wyłaziła na cały pokój a potem pogonił ja do przedpokoju.Z racji tego ze bylismy sami w nagrode spał przytulony z panią
|
to mialas przygode 
Cytat:
Napisane przez Oliath
KAROLAJN, Hania wyglada na szczesliwa w hustawce  normalnie z buzi patrzac dalabym jej roczek albo i wiecej, taka minka dorosla i wlosinki takie!
Hyhy, wlasnie udalo mi sie dokupic biustonosz jeszcze jeden do karmienia z mojej ulubionej firmy Mamas&Papas za całe 10 PLN! 
|
bo ona ogolnie kolos jest. niektore ubranka mamy juz 68 a tak to reszta 62 i sa małe...
Cytat:
Napisane przez domciatko
ze zdjęcia wnioskuje, że Hania lubi nowy prezent,
ta huśtawka wygląda na bardzo solidna i fajną!
|
fajna, fajna. Dziecko w pasach, muzyczka gra, predkosc ustawiona i sie gibie 
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt
dziewczyny oszaleję we własnym domu! teściowa powiedziała, że będzie u nas do przyszłej niedzieli/poniedziałku :banghead: oczywiście nie zapytała, czy nie ma problemu!
możliwość!
serio Kochane, nie daje rady, Fi pewnie też przez to taki nerwowy.
Mówię mężowi, że nie chce jej na tak długo no ale jak powiedzieć matce, żeby spadała?
oczywiście chrzciny 22-go, więc znów przyjedzie i pewnie będzie chciała siedzieć:banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[COLOR="Silver"]
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
nastepna biedna sie meczy z tesciowa....
Cytat:
Napisane przez kallisto89
Hej kochane 
Przepraszam, że teraz tak rzadko do was zaglądam ale czasu na nic nie mam, podziwiam was, że znajdujecie choć chwilkę na wizaż 
U nas prawie ok, mały jest pocieszny i kradnie wszystkim serca 
Ale dostał ostatnio skazy białkowej, oczywiście żadne paskudztwo nie może go ominąć  do tego bardzo mało przybył na wadze  Tak więc teraz cały czas ma butle w pysiaczku i się pasiemy... tzn on bo ja już prawie nic nie jadam 
Jesteśmy już po chrzcinach, w klubiku zdjęcia
Siostra podrzuciła mi swojego starego lapka wię teraz będę chociaż mogła wasze maluchy podziwiać 
---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------
jednak zdjęć dziś nie dodam bo coś mi się pokićkało na tym lapku 
|
oby skaza minela i maluch przybieral 
Cytat:
Napisane przez enlevee
witamy z Tomciem
Dzisiaj była taaaaka piekna noc  ze jak dzien tez taki bedzie to stwierdze, ze mam aniola, nie dziecko  wczoraj bylysmy ze Skylie na 2h spacerze i ładnie dzieciaki spały, po czym wróciłam z moim, a on kolejne 2h spał  potem jęczał trochę, kąpiel wszystko, o 21:30 jadł, a w nocy obudził się dopiero o 4:30  zjadl i zasnął ze mną w łóżku i pobudka o 7:30. jestem wyspana jak bąk i dzisiaj mam nadzieję w koncu Was ponadrabiac
barbara-  gratulacje, Wanessa jest sliczna
|
ale fajna nocka 
Cytat:
Napisane przez tweedledee
Witamy się z Alkiem w dwupaczku 
Tak sobie pomyślałam, że lepiej chyba będzie, jak odezwę się, kiedy coś się w tej materii zmieni, bo szkoda postów nabijac 
|
nawijaj, bo potem mozesz nie miec czasu 
Cytat:
Napisane przez AgaPlast
Witamy sie
13.08.13 o godz. 21.10 pojawiła sie moja Bianeczka. 3020g, 56 cm 10 pkt .sn
wiem ze mówiłam ze urodze 14 no ale tak jakos wyszło
Od wczoraj po południu jestesmy w domku. jak sie ogarne dam fotke i opis porodu
;
|
witamy
|