Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 12:04   #462
mala098
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Mam przewijak na łóżeczko i do teraz na nim przewijam,a Eryk ma już 16 miesięcy.
O, no to super wiedziec, bo tez sypialnie mamy malutka.

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
ja jak zwykle w niedziele leniuchuje i odpoczywam , jedynie co to mięsko w piekarniku upiekłam i tyle .
Po południu idziem dni Drezna na miasto zobaczyć co ciekawego tym razem zrobione . Przed moja pracą wczoraj i piątek pełno ludzi, hałas i kupe pracy już mysłałam wczoraj ,że nie wyrobie.
mala098- no to widzę ,że niespodzianka fajna hehehe ja bym się z takiej bardzo ucieszyła.Bardzo chcemy by maleństwo w brzuszku okazało się bezantenkowcem
Dobrze, ze wreszcie masz chwile wolnego! A jak dlugo jesteś już w Dreznie?
Zycze w takim razie bezantenkowca

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Ehh...czy te moje kłótnie z TŻ sie kiedyś skończą to nie wiem. Dzisiaj doczepił się, że kubek jest niedomyty. Więc mu powiedziałam, żeby wziął i domył, miałam prawo nie zauważyć. Gdyby nie fakt, że siostra przyszła to bym przypier... w łeb bo już jestem na skraju wytrzymałości. Powiedział do mnie, że mi się w głowie pier... już.

Wiecie jakie mam myśli, żeby się spakować i sama przylecieć do PL i zamieszkać w domu u rodziców, gdzie ciągle mój pokój jest pusty...a dom duży.

Hej, głowa do góry.. to trudna bardzo sytuacja dla Was obojga, a wyjazd Wam nie pomoże.. trzymam kciuki za poprawę sytuacji.