Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-28, 16:57   #4456
imago84
Wtajemniczenie

Dot.: Jaką prostownice wybrać? Prosze o pomoc

Cytat:
Napisane przez fallen*in*love Pokaż wiadomość
mam długie do połowy pleców, ale za to średnio cieńkie, falowane, dlatego prostowanie takie bardzo dokładne ( efekt drutów ) zajmuje mi ok 20min , pewnie jakbym miała krótsze to bym prostowała w 10 min.

Wcześniej, gdy miałam prostownice firmy mpm taka za 50 zł - totalny szajs- to używałam ją raz w tygodniu, bo nie lubiałam strasznie, bo ręka mnie bolała bo była ciężka a na dodatek prostowałam włosy z godzinę :/ ale bardzo lubie mieć proste włosy , bardzo mi się podobają i zapragnełam mieć profesjonalną prostownicę! Teraz poprawa jest diametralna!
Jest lekka i jeszcze ani razu mi nie spadła (poprzedia z imilion razy), a i co najważniejsze ma regulację temp!
Dokladnie mialam tą z MPM niby ceramiczna a nic nie pppppppprostowala nic a nic oddalam ja nastepnego dnia

ja mam wlosy dlugie ciemny brąz w sumie są proste ale falują i odstaja poza tym prostownica <z zew> poprawia wyglad wlosow

zastanawiam sie nad tą co ty masz ? a krecisz nią wlosy czasem?
ja myje swoje co 2 dzien no i prostuje także zalezy mi na tym aby nie prostowac wlosow nastepnego dnia< czyli codziennie>
ile trzymaja wlsoy wyprostowane ta co masz?