2013-08-18, 20:22
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
hej dziewczyny- rano nie zdążyłam napisać bo śniadanie i takie tam, a potem do 15-16 się dziwiłam, że tu tak cicho, aż się zorientowałam, że mój telefon coś szwankuje (przez upał?) i mi forum wyłączył:/ a żeby było śmieszne przez 2 ostatnie dni miałam też problem z komputerem (zasięg był, a strony się nie otwierały) ale już się wszystko (samo!) ogarnęło, więc nadrabiam
zacznę od tego, że mam genialnego męża i przy rozmowie o winku - że od 2 tygodni mam smaka, ale powstrzymuję się, bo pewnie wyrzuty sumienia byłyby większe niż przyjemność z picia (i dopraszaniu się troszkę o to bezalkoholowe) zastrzelił mnie pytaniem: "a nie lepiej po prostu zwykłe wino przegotować? wtedy na pewno nie będzie w nim żadnej chemii"- w takich momentach wymiękam z rozczulania się nad nim, no bo rzeczywiście przy gotowaniu jakichś potraw w winie traci się alkohol a smak zostaje- więc wspaniałomyślnie się dziele trikiem z tymi, które też tęsknią za tym smakiem (a przy okazji mogę się pochwalić wybrankiem )
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------
Cytat:
Napisane przez PawMaj13
Z innej beczki, czy swędzą Was brodawki? Mnie strasznie już nie wiem jak sobie z tym radzić...
|
często:/ i bolą
jak mnie swędzą to smaruję czymś nawilżającym i przechodzi,a jak bolą bepanthenem, ale jest tłusty i tylko trochę pomaga... może dlatego, że kupiłam maść a nie krem?
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------
Cytat:
Napisane przez SunShineDoll
Kolejne łowy za mną nie wiem czy ponosi ten płaszczyk jest na 6-9 nie mogłam się oprzeć  sama bym chciała taki tylko z 10 razy większy dla siebie

|
śliczne rzeczy... ale ja się jeszcze trzymam...
|