2013-08-19, 09:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: spirala-co i jak - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez eevciaa
Cholera, mialam nadzieje ze da sie ja jakos jeszcze tam wepchnac skoro jest w szyjce   .
Poki co mam problem z dostaniem sie do lekarza.
A mialo byc tak pieknie... 300zl w plecy i teraz to juz nie mam pomyslu jak sie zabezpieczyc bo spirali nie zaufam ponownie.
Co do tego ze juz spirala nie dziala to szczescie takie ze mam okres (pojawil sie bardzo szybko- w 24dniu cyklu). Gdyby nie to pewnie bym panikowala ze moze zaszlam w ciaze...
|
Zależy jak mocno się wysunęła - nie wiem na ile wystaje, niestety często trzeba w takim przypadku spiralę usunać. Musisz isć do lekarza, tylko on będzie mógł to sprawdzić i ewentualnie podjąć decyzję.
Zadzwoń do swojego gina, zapytaj co robić i do kogo w tej sytuacji iść - może podpowie, gdzie szybciej.
I wiesz co, nie wiem jak z miedzianą, ale z Mireną jest tak, że jak w ciągu miesiąca wypadnie, to dostajesz drugą za free - wiec może też coś takiego masz? Tylko mi od razu lekarz o tym powiedział + żeby zachować ulotkę z kodem kreskowym, bo to byłaby podstawa do ewentualnej "reklamacji".
Śledź też pies! - blogujemy
♥
|
|
|