Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-19, 14:15   #689
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

[QUOTE=Fionka_31;42325072n o to piąteczka -mam taki sam plan[/QUOTE]

No to haj fajf;]

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
oj biedna, mi kiedyś szafa spadła i tak mi obiła paznokcia, że kulałam, później zczerniał i odpadł, ale to normalne każdy czarny paznokieć odpada, a najgorsze, że to było w wakacje rok temu po pół roku odróśł, idź do apteki, albo do lekarza gdzieś słyszałam, że można kupić takie szyny specjalne na wrastające paznokcie, masz idealny moment skoro paznokieć będzie rósł, niektórym lekarze wyrywają całe paznokcie ( ała) i zakładają właśnie takie szyny - prowadnice

raj i nasz cel za jakieś 20 lat
Ja o moich porzygodach paznokciowych mogłabym ksiązke napisać. Teraz jest, ale boje się, czy oby przez to zejscie paznokcia, znów nie bedę miała problemów. Ale nauczona doświadczeniem, gdy tylko cos sie zadzieje pobiegne do kosmetyczki. Jestem jedna z tych, których chirurdzy zaszczycili zrywaniem:/ Byłam wtedy w podstawówce

A jesli chodzi o malediwy, zastanawiałam się, czy za cenę tygodnia nic nierobienia na pieknej plazy, nie wolałabym dwóch plaż w dwóch innych państwach;]

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
mój ból brzucha przerodził się w sraczkę no kutfa mac, zabrałam się za sprzątanie, mam nadzieję, że minie bo jak do 15 nie poćwiczę to później już mogę zapomnieć
Własnie miałam napisać, że przysłowie "jak nie urok to sraczka" jest nieprawdziwe. "To" powinno byc zastapiąne "i" bo dostałam okres, a chwile potem straszne rozwolnienie Mam mase rzeczy do zrobienia na mieście, a tak bardzo mi źle. Jeśli w ogóle poćwicze to wieczorem.
No i tak w ogóle to dzień dobry
FOTY W KLUBIE