Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-19, 21:55   #1663
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hej

nuna, justi- super,że chrzty udane

lonely- fajnie, że u Was wszystko dobrze i małemu skończyły się problemy z brzuszkiemi że mówi "mama"
niestety my okresowo nadal z nimi walczymy, ale jest lepiej

Motylek- dobrze,ze masz apteczke przy sobie
Matyldzie podobała się pierwsza kąpiel ?

antoinette- śliczna ta Twoja Mała widać, że już coraz to bystrzejsza

jutro W kończy 4 miesiące jejjj jak szybko to zleciało

umiejętności zdobyte w 4 miesiącu życia:
- przewracanie się z brzuszka na plecki
- spanie po 7-8 godzin bez przerwy na brzuszku
- próby obracania się na boczki
- próby łapania zabawek
- wg mojej siostry, która nie widziała go 3 tyg, Młody coraz bardziej "ogarnia"

od niedawna ma chyba skok rozwojowy , bo:
- nie chce się sam bawić karuzelka i mata zajmują go na ok 5 min, potem jest ryk (wcześniej po ok 30min)
- chce być na rękach;P najlepiej w pozycji siedzącej;p (wiem,wiem, że to niezdrowo)

no i Młody ma już ok 7kg

po dogłębnych analizach stwierdzam, że za miesiąc zaczynam wprowadzać gluten tzn pół łyżeczki kaszki mannej ugotowanej na wodzie z dodatkiej mojego mleczka i tak przez 2 miesiące ekspozycji

a Wy jakie macie stanowisko w sprawie glutenu?
Hmm wiesz co? Raczej bez reakcji większej Jak jej R. wsadził stopę to tylko troszkę nóżki wzięła do góry, ale na jej twarzy nie pisało się raczej nic szczególnego

Tyle godzin na brszuszku, pięknie, u nas raczej nie ma opcji spania już na brzuchu a nie mówiac o tym, że zapomniała jak się przekręca z brzucha na plecy i nie robi tego już 2 tygodnie, także no cóż czekamy czekamy

No i waga piękna Mam nadzieję, że będziemy jechać za widoku w drodze powrotnej i chociaż na chwilę uda nam się zobaczyć

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora