Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-19, 21:10   #2912
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

meedzik kochana wlosy piekneeee ale pocieniowac zawsze mozna, czlowiek potrzebuje zmian wiec czemu nie
Ja zapomnialam napisac ze swoje obcielam
Ryczalam jak głupia ale musialam! Zbyt cienkie mam, codzienne mycie mnie wykanczało, a mam taka prace jaka mam, głowa codziennie musi byc wymyta czysta pachnaca nie moge chodzic z kluchami, pozatym ile ja ich wyrywalam przy czesaniu a zeby je na mokro rozczesac! Tragedia
Wiec obecnie mam tylko do łopatek a mialam do pasaaaaa
Ale co zrobic takie zycie, cos musialam wybrac
Takze obecnie zamierzam podcinac systematycznie co miesiac i miec owszem krotsze włosy ale o polowe wiecej bo ich nie wyrywam, no i wydaje sie ze jest ich o wiele wiecej objetosciowo! Ja jestem zwolenniczka ciec na prosto w tym sie najlepiej czuje no i tak najlepiej wygladam, takze ja stawiam na prostote i tylko i wylacznie w tym wydaniu sie dobrze czuje

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czekoladko, toś poszalała na tym rowerze
Nie wiem jak sie nazywam normalnie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora