Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-20, 15:42   #2164
eewelinaa92
Zakorzenienie

Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!

Cytat:
Napisane przez konwalia57 Pokaż wiadomość
Ale się najadłam Ewelinka to Twoje leczo jest wyśmienite na oliwie usmażyłam tylko kurczaka a warzywa wszystkie poddusiłam na wodzie więc wyszło chyba bardzo dietetyczne do tego ryż brązowy który gotowałam chyba z godzinę a i tak twardawy wyszedł ale chyba już taki jego urok . Pycha polecam

Ewelinka tylko tu na zdjęciach te wafle są pakowane po dwa a ja kupuje w takim jakby worku pakowane po jakieś 10szt. A kosztują coś lekko ponad 2zł.

Lecę na dwór babki z piasku robić przydał by mi się na podwórku jakiś sprzęt do ćwiczeń jak wychodzę z małą to wtedy mam najwięcej czasu dla siebie zostaje skakanka

O widzisz, ciesze się bardzo I na pewno chudziutkie wyszło. Tez sie zawsze nim najadam. Ja ostatnio gdzies czytałam, ze cukinie w plastrach mozna mrozić i tak pomyślałam, ze chyba troche zamrożę, żeby w zimie zrobić leczo

Rozejrzę, się za tymi waflami

Trampolina na dwór ale to chyba drogie

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując