Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - maskara wydluzajaca
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-01-13, 20:08   #2
Camilla
Zakorzenienie

Re: maskara wydluzajaca

Ja używałam wonder curl i to koloru brązowego. Nie polecam ci tego koloru tym bardziej jeśli masz brązowe oczy, bo rzęsy w tym kolorze "giną" nie widać ich, chyba że zalezy ci na efekcie naturalnym, w ogóle byłam średnio zadowolona z tej mascary , może dlatego że powinnam w zasadzie używac tuszów pogrubiających bo mam długie ale za to cieńkie rzęsy. Jeśli zależy ci na tych dobrych ale nie drogich to polecam firmę manhattan cosmeticks
Bogini napisał(a):
> [img]icons/icon40.gif[/img]
> czy moglybyscie mi polecic jakas maskare wydluzajaca do 30 zl? a najlepiej jakaś z tych jeszcze tanszych, nie chodzi mi o jakis niesamowity efekt, bo po maskarach w takiej cenie sie go nie spodziewam [img]icons/icon12.gif[/img] poprostu chcialabym kupic tani tusz ktory nie narobi szkody i zrobi cos wiecej niz tylko nada kolor. pani w sklepie polecala mi Maybelline Wonder Curl Mascara - myslalam o kolorze brazowym ale wydawal mi sie za jasny, moze ktos uzywal tej maskary? , zastanawiam sie tez nad Manhattan Proffesional Mascara With Silk - ma dobre oceny na kw. a z tych tanszych moze celia? tylko ze nie wiem czy wydluza?

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując