2013-08-20, 22:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Jednego dnia nie piszę i już mnie wywołują jak w wojsku 
Na początku:
JAKIERKA, ARRABIATA, KUBUSIU- GRATULACJE OGROMNE cudownie, że maluszki już są z Wami!!!
Misiaczka- mam nadzieję, że akcja zacznie się w nocy dzisiaj i mocno trzymam za to kciuki!
Twee- ale uparty Alik jest, ja pierdziele ale najważniejsze, że zmieniłaś trochę podejście i z Małym wszystko w porządku.
sammi- ja używałam delicol jak wydawało mi sie, ze młody ma kolki, ale jednak miałam przewidzenia i kolek nie ma, więc już mu nie daję je można od 1 dnia.
Iwona- super, że wizyta u neurologa udana! trzymałam kciuki.
Twee- "ale tej mojej super ekstra zamkniętej kapy to akurat nie ma co gratulowac" ... buahahahah
A Tztowi daj w łeb ode mnie za straszenie Ciebie i dobrze, ze mu naleśników nie zrobiłaś 
Katarzynka- wybacz, ale się uśmiałam z tego paluszka, mimo, że dla Ciebie to musiało być straszne
Surka- Lilka ma piękne oczyska!
Gusia- świetny opis porodu!
Neni- Tobie miałam coś napisać, ale tempa szczała ze mnie i wyleciało mi z głowy..
aaaa! JUZ WIEM! wcale nie oszukuje z tym brakiem pomocy bo jestesmy u mamy w domu, ale bez mamy- bo poleciała do Anglii, wiec pilnujemy Jej domu z Tztem
No, witam się i ja wieczorową porą 
Dopiero teraz sobie usiadłam, mimo, że mały dzisiaj nawet taki marudny nie był jak w ostatnich dniach. Przespał się nawet w dzien i jak padł o 17 to chodziłam sprawdzać czy żyje bo spał do 21:30 
przejął go Tz jak wrócił z pracy i teraz słysze co chwilę "Zioooomuś, co jest? no czemu się tak drzesz?" po czym za chwilę oglądał tz cos, mały sie darł a on do niego: "A Ty co myslisz o aborcji? No co myslisz? no nie drzyj się, na Ciebie juz za późno, teraz możesz byc tylko przeciwko pedałom" I teraz siedzą i oglądają razem teledyski, hahaha
aż się boję co z tego dziecka wyrośnie.. jak to co tatuś to mam przekichane podwójnie
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..
Tomuś  3470g, 54cm
|
|
|