Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-20, 22:26   #523
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Po całym dniu jestem i ja.
W końcu mam chwilę na dłuższy odpoczynek, TŻ właśnie zajął się zmywaniem lakieru z paznokci u stóp bo ja niestety nie sięgnę
Zrobiłyśmy dzisiaj rurki, ciasteczka, biszkopty i jutro od rana zabieramy się za resztę. Masy do tych wszystkich placków które mamy robić zrobimy dopiero w czwartek (na świeżo)
Jestem zmęczona i teraz kiedy usiadłam na spokojnie dopadł mnie okropny dół...
Wszyscy uważają że powinnam się oszczędzać, że nie powinnam już chodzić z mamą do pracy. Ale ja nie potrafię tak położyć się i leżeć bezczynnie...
Byłam dzisiaj u lekarza i niby wszystko w porządku tylko jest jedno ALE...
Mianowicie moje dziecko już pcha się na świat, dostałam luteinę 2x dziennie po 2 tabletki... Mam nadzieję że mój Jaśko okaże się posłusznym dzieckiem i jeszcze troszkę w brzuchu posiedzi...
to sie dziś zapracowałaś nieźle, Jaśka trzeba jeszcze zatrzymac w brzuszku, nie czas na niego postaraj się jednak po ślubie odpocząć.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
W ogóle Anoula proszę Cię wpisz mi na 28.08 godz. 10 USG, a wizyta na 10.09 na godzinę 9:00
Ehhh się trochę powkurzałam na TŻ o wychowanie dziecka. Zaczęło się od wózka, bo teraz nagle już nie bierze pod uwagę nowego tylko używany. Dobra nie ważne, od początku myślałam, żeby kupić używkę. Chce cały komplet 3w1 za około 1000. Dobra jak znajdzie dobry w przyzwoitym stanie niech kupuje. Bo stwierdził, że woli te pieniądze wydajać na bujaczki i inne zabawki. Ja mu mówię, że nie chcę bujaczka bo nie chcę dziecka do bujania przyzwyczaić a później mieć problem, że inaczej mi np nie będzie zasypiać. A on stwierdził, że jak on będzie z córką siedział to i tak ją nauczy bujania jeśli mu w taki sposób będzie zasypiała. Jak powiedziałam, że później będzie problem z odzwyczajeniem to stwierdził "no tak jak zwykle musi być wszystko po Twojemu, obrączki, imię, teraz bujanie" on to chyba robi na złość byle nie było moje na wierzchu
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora