Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-21, 10:52   #902
em ma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
A już każda z Was wie/zastanawiała się nad tym jak chce/może rodzić? - Czy naturalnie czy CC?
Jeśli mała się dobrze ułoży to oczywiście chciałabym rodzić naturalnie. CC to jednak operacja.
Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Mój dzieć ma wszystko, co mieć powinien. Strasznie szalał na USG, lekarka stwierdziła, że pewnie będzie akrobatą - zakładał nogi za głowę i robił fikołki. I dołączam do większości wątkowej, będzie chłop.
Em ma, możesz wpisywać.
Gratuluję!
i oczywiście zaraz dopiszę
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny umówiłam się już na wizytę do nowego lekarza
miałam w planach na dniach iść się zbadać ale lekarz zapytał czy coś się dzieje niepokojącego więc co go będe okłamywać i powiedziałam , że nie więc powiedział , że nie widzi potrzeby spotykać się wcześniej i doszłam do wniosku , że w sumie chciałam się spotkać żeby poznać płeć bo z dzieciem raczej wszystko ok lekarz poprzedni badał tętno prawidłowe więc USG genetyczne mam na 12 września
Cieszę się bardzo zapłacę więcej za genetyczne ale mam nadzieję , że w końcu będzie spoko lekarz . a w sumie jakbym miała na dniach mieć wizytę to pewnie znów bym się denerwowało i moje dzieciątko również . Więc do 12 września mamy z maleństwem pełen relaks
Myślę, że podjęłaś dobrą decyzję. Zatem czekamy do 12 września
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;42359531]Cześć Mamuśki

Tak Wam zazdrościłam, że czujecie ruchy i proszę...w sobotę przed ślubem siedzę u fryzjerki i poczułam

Idę Was nadrabiać[/QUOTE]
Super że maluch dał o sobie znać
Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość
A ja się cieszę, że taka pogoda, bo mamy z bratem małą plantację malin na wsi i potrzebny nam deszcz. Halo, deszczu, gdzie jesteś?
Do lu deszcz dotarł, więc pewnie i u Was popadało normalnie aż inaczej się oddycha
Cytat:
Napisane przez di4n4 Pokaż wiadomość
Cześć kochane !

Nadrabialam Was 4 dni ! ale dałam rade, chciałam tylko sie zameldowac, tydzien temu wyszłam ze szpitala i mam nadzieje ze juz bedzie wszystko w porządku. U nas poki co ujawnił sie chlopczyk . 70% ale ja juz jestem pewna ze bedzie chłopak.
Mam nadzieję, że już wszystko będzie ok. Gratuluję chłopczyka
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Witam
Jeżeli chodzi o poród to naturalnie no chyba że dzidziuś będzie żle ułożony...nad znieczuleniem się ciągle zastanawiam....teściowa ostatnio powiedziała "jakie znieczulenie?przecież musisz czuć że rodzisz a nie faszerować dziecko świństwem"....trochę mi się to nie spodobało...i tak zrobię jak uważam....zastanawiam się ciągle...bo jednak trochę się martwię
Lolita ja mam jedną zasadę: nie dzielę się pewnymi rzeczami z teściową i tyle. No co jak co, ale po co jej mówić jak planuję rodzić? dla mnie to zupełnie niepotrzebna wiedza dla teściowej-nie zamierzam jej obciążać takimi informacjami