Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-21, 10:53   #2932
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Dzień dobry Mamusie i Dzidziusie! Od wczoraj "jadę" na tabletkach przeciwbólowych, bo nie wyrabiam z bólu - tak mi daje popalić krzyż i kość ogonowa. Mam wrażanie, że mi się kości rozchodzą Żeby wstać z łóżka, proszę o pomoc TŻ, bo inaczej nie da rady Nie wiem już co robić ...

t_89 - skoro już byś chciała, żeby coś się działo to 3mam kciuki za rozkręcenie akcji i szybki porodzik

nena - współczuję akcji z kuzynem, co za gnojek jeden no A Ty kochana spokojnie, wdech wydech Nic koło niego już nie rób, niech się buja. Nie cierpię takiego zachowania.. nie dość, że przyjeżdża, załawiacie mu co się da, to ten jeszcze jakieś fochy wali i zachowuje się jak burak. My na studiach mieszkaliśmy razem z moim bratem i jak nie sprzątał po sobie, to mu te jego brudne naczynia do pokoju znosiłam i rzucałam gdzie popadnie. Kilka razy jak znajomi zobaczyli, to się nauczył

samba - dla Ciebie i Bartusia za skończony 37tc

logoasia, nena, papalinka - za kolejne tc
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora