Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łódź i okolice- gdzie kupię?/znajdę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-21, 11:15   #1
zieloneoliwki
Raczkowanie

Łódź i okolice- gdzie kupię?/znajdę?

Witam Łodzianki, Pabianiczanki, Zgierzanki i inne

Pewnie jest nas tu sporo z Łodzi i okolic, widziałam kilka wątków założonych typu "gdzie kupię...", "gdzie znajdę..." itd. więc wątek na pewno się przyda, tak jak Rzeszowiankom, Warszawiankom i innym, które na forum mają już założony swój wątek.

Zacznę pierwsza:
1. Poszukuję sklepu (słyszałam o takim, ale nie mam możliwości teraz się dopytać gdzie się znajduje), bądź fajnej, niedrogiej kwiaciarni, która "ubierze" mi butelkę od wina Wino będzie prezentem na wesele, zamiast kwiatów, ale chciałabym żeby wyglądało oryginalnie. Podobno ubierają w ten sposób, że wygląda jak bukiet kwiatów
2. Poszukuję przychodni publicznej, gdzie mogłabym się przepisać ze swojej. Nie ma opcji iść z przeziębieniem dzwoniąc rano, odsyłają mnie z receptą na picie soku malinowego, a okazuje się że powinnam siedzieć w domu na antybiotyku. Panie w rejestracji też nic nigdy nie poradzą, są już chyba wypalone zawodowo. Dobrze byłoby gdyby był w tej przychodni dobry ginekolog (najlepiej Górna, Chojny, Centrum)

od 25.12.2013 Szczęśliwa Narzeczona!

Edytowane przez zieloneoliwki
Czas edycji: 2013-08-21 o 14:26
zieloneoliwki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując