2013-08-21, 21:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B
Cytat:
Napisane przez mad86
ja zawsze czekam, jemu różnie palma odbija. Na miernictwie sprawdzał prace przy nas tzn. wchodzisz według listy i on przegląda pracę. Osoby, które przyszły dowiedzieć się o ocenę na konsultacjach od razu 2.  On wszedł na wyższy poziom wrednosci.
a przypomniała mi się smieszna akcja z wlasnie z miernictwem- czas ogłoszenia wyników, obowiązkowo lista, dowiadujesz się osobiscie. Koleżanka wchodzi, dowiedziała się, że zdała. Chciała się jeszcze dopytać o oceny z zeszytów- i co? Powiedział, że jesli chce zadać drugie pytanie, to musi wyjsć i wpisać się na koniec listy 
|
Zawsze tak sprawdza bo mu się nie chce wcześniej, czyli w ogóle ich nie czyta tylko przegląda. Zenada, pod każdym względem. Niczego nie umie nauczyć to stara się postraszyć. Dla mnie kiepskie metody. Generalnie bardzo mnie nie lubił, a ucząc sie tyle ile do innych przedmiotów zaliczałam bez problemów. Jak masz coś jeszcze z nim to radzę wrzucic na luz bo nerwy nie mają sensu
|
|
|