Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B & OT
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 22:08   #1618
KujawiankA
Zakorzenienie

Dot.: Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
a tam dobry kryminał to musi być troche brudu ja uwielbiam Krajewskiego, ale tam to patologia Wroński z tego co mi sie wydaje dość spokojny był, ale fajne kryminały, do tego o Lublinie

a tam ja uważam ze sami sobie licytowali, ciężko mi w taką głupote ludzi wierzyc, ale byc moze zbyt optymistyczna jestem

idealne do babci byłoby tylko masz dam ci na nowe spodnie tylko mi choć w tych podartych łachmanach
Krajewski super. mam kilka jego ksiażek ale żadnej nie czytałam jeszcze. Za dużo w bibliotekach wypożyczam a potem nie mogę do swoich zakupów siadać, bo czasu brak a w bibliotece kary naliczja za przetrzymnie ;-))

co do licytacji to przyznam, że też w głowie mi sie nie mieści, że ktoś za tyle kupił. Tylko po co ktoś by to robił. Przecie sama opłata allegro od takiej kwoty nie jest mała .
Cytując klasyka: Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że na świcie jest tylu idiotów
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując