Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-21, 23:13   #3610
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.

Cytat:
Napisane przez Eloska Pokaż wiadomość
dobry wieczór
coś o sobie? studiuję na AWFie, pracuję na stacji benzynowej, kiedyś udzielałam się w wątku AG ale ekipa chyba się rozpadła, wiec szukam nowego bractwa niedawno rozstałam sie z chłopakiem, grono znajomych sie rozpłynęło a wizaż zawsze wspominam jako kopalnię wiedzy i miejsce spotkań ciekawych babeczek
o prosze wysportowana dziewuszka z Ciebie pewnie
Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
Limon jakie to piwo bananowe? tez chcę takie

co do włosów to nie stac mnie na taki wydatek musiałabym miec taki kolorek by odrosty sama farbowac w domku. Z resztą ja chcę na początek ciemny blond

Wera faktycznie chuda jesteś, ale ładnie Ci tak

już po pracy. Było fajnie
jutro dzien odpocznę i znów 4 dniowy maraton na pierwsze zmiany
kupiłam w Auchanie nazwa - Cornelius,mniamniuśne hehe
zapraszam do siebie na piwko bardzo chętnie poplotkowałabym z Tobą na żywo
hmmm ja to też tak bym chciała sama farbować, ale źle mi jest w jednolitym kolorze blondu, miałam kiedyś taki, wyglądałam ... potwornie ;/ a tak jak mam jeszcze kilka pasemek na wierzchu to zupełnie inaczej to wygląda.. i fakt drogi wydatek, teraz jak tak słabo zarabiam to to dla mnie też dość spory koszt, ale no już trochę pobędę tą blondyna
coś ciągle Marteczka fajnie Ci w pracy :P chłopcy to Cie chyba podrywają co :P:P ? hehehe

Cytat:
Napisane przez milk_choocoolate Pokaż wiadomość
mimo wszystko, fajnie, że pozostało Ci po studiach cos co moze Ci sie przydać :P

nienawidze kotów. brr...
a ja kocham ...

Widziałyście na fb, że Monia i Dank miały w tym samym dniu urodzinki ?? Ale żadna mimo wsio nie zajrzała Monia tylko napisała do Dank że pisze z telefonu.. a Dank dalej nie ma obiecała wpaść mi kiedyś, a jednak nie wpada, szkoda

Obejrzałam film wławsnie "Nie można pocałować panny mlodej" podobał mi się :P taka durna komedia romantyczna heheh ale podobała mi się

Sonnne where are you ??

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora