2013-08-21, 23:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.
Cytat:
Napisane przez Eloska
dobry wieczór 
coś o sobie? studiuję na AWFie, pracuję na stacji benzynowej, kiedyś udzielałam się w wątku AG ale ekipa chyba się rozpadła, wiec szukam nowego bractwa  niedawno rozstałam sie z chłopakiem, grono znajomych sie rozpłynęło a wizaż zawsze wspominam jako kopalnię wiedzy i miejsce spotkań ciekawych babeczek 
|
o prosze wysportowana dziewuszka z Ciebie pewnie
Cytat:
Napisane przez martusia205
Limon jakie to piwo bananowe? tez chcę takie
co do włosów to nie stac mnie na taki wydatek  musiałabym miec taki kolorek by odrosty sama farbowac w domku. Z resztą ja chcę na początek ciemny blond
Wera faktycznie chuda jesteś, ale ładnie Ci tak
już po pracy. Było fajnie 
jutro dzien odpocznę i znów 4 dniowy maraton na pierwsze zmiany 
|
kupiłam w Auchanie nazwa - Cornelius,mniamniuśne hehe
zapraszam do siebie na piwko bardzo chętnie poplotkowałabym z Tobą na żywo 
hmmm ja to też tak bym chciała sama farbować, ale źle mi jest w jednolitym kolorze blondu, miałam kiedyś taki, wyglądałam ... potwornie ;/ a tak jak mam jeszcze kilka pasemek na wierzchu to zupełnie inaczej to wygląda.. i fakt drogi wydatek, teraz jak tak słabo zarabiam to to dla mnie też dość spory koszt, ale no już trochę pobędę tą blondyna 
coś ciągle Marteczka fajnie Ci w pracy :P chłopcy to Cie chyba podrywają co :P:P ? hehehe
Cytat:
Napisane przez milk_choocoolate
mimo wszystko, fajnie, że pozostało Ci po studiach cos co moze Ci sie przydać :P
nienawidze kotów. brr...
|
a ja kocham ...
Widziałyście na fb, że Monia i Dank miały w tym samym dniu urodzinki ?? Ale żadna mimo wsio nie zajrzała Monia tylko napisała do Dank że pisze z telefonu.. a Dank dalej nie ma obiecała wpaść mi kiedyś, a jednak nie wpada, szkoda
Obejrzałam film wławsnie "Nie można pocałować panny mlodej" podobał mi się :P taka durna komedia romantyczna heheh ale podobała mi się 
Sonnne where are you ??
|
|
|