2013-08-22, 08:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
Napisane przez Wis26
Dziękujemy wszystkim za powitanie (chciałam zacytować ale mi nie wyszło  )
Dopiero mi dziecie zasnęło, chociaż tyle, że sam i nie musiałam mu podawać smoczka co 10 sekund...
Dzisiaj skończył 3 miesiące i mam wrażenie, ze zapomniał rzeczy, które już umiał robić, np. obracanie z brzuszka na plecy. Tak ogólnie jest troszkę nerwowym dzieckiem, miał kolki (które już mam nadzieję poszły sobie w siną dal). Praktycznie co noc śpi 21-4,5 rano
Mysia miałam dokładnie to samo co ty  Z tym, że w dzień to nie raz i co pół godziny było karmienie. Było i tak, że w ogóle z łóżka nie wychodziłam i tylko karmiłam... Jeszcze mnie teściowa dobijała, że powinnam go zostawić żeby się wypłakał i karmić co 2h  W końcu wpadłam na to, że to kolki i jemu to ulgę przynosiło, takie cyckanie co chwile. Trzymam kciuki żeby się polepszyło!
A oto i Daniel :
|
nasz na szczęście kolek nie miał, jest po prostu nienażarty raczej nie płacze tylko marudzi i strasznie szuka cycka, przysysa się do wszystkiego, jak przez dłuższy czas nie dostanie jeść (czyt kilka minut) to jest syrena dzisiaj już jadł o 7.30 (pobudka była o 6) i drzemie teraz
|
|