2013-08-22, 09:11
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
Napisane przez xal
Dziewczyny bardziej doświadczone  jak szybko dziecko wyrasta z ubranek? Muszę kupić coś cieplejszego na jesień i bardzo ciepłego (jak zmarzluch się okaże po mamusi) na zimę i nie wiem jaki rozmiar. Górę nosimy spokojnie 62 czasami 56 jak bardziej elastyczne czy duże, a nóżki ... już mam 74 bo niektóre 68 mam na styk, zwłaszcza jak się porusza i jej podjedzie, a ma być podobno luz. No i właśnie doradźcie, żeby starczyło mi od listopada do ... może i marca/kwietnia to jaki rozmiar kupować? O ile dłuższe nóżki niż teraz? No chyba, że w tym roku przejdziemy przez dwa rozmiary zimowe. Macie jakieś sprawdzone firmy z tych baaardzo ciepłych zimowych?
Nakarmię brzdąca i nadrabiam dalej 
|
ja tam doświadczona nie jestem i też się zastanawiam, ale P. już chodzi w rozmiarze 74 (tułów na długość zwłaszcza body nawet 80 ale łapki i nóżki krótsze ) i nakupowałam mu dużo ciepłych polakrów i dresików używanych z rozmiaru 80 i 86 - teraz już tak nie rośnie szybko więc na pewno w zimie w nich pochodzi, potem nie wiem bo nie wiem czy jak będzie ciepło będzie miał jeszcze 86 czy już więcej ale jakiś dresik czy koszulka zawsze ubierze 
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
Witam z rana 
Obudził mnie przed 7 skurcz w łydce  , ale dzięki niemu (  ) nie zaspałam i mogłam skoczyć do Biedronki... Gdybym poszła później jak planowałam to z zakupów byłaby jedna wielka  , bo na regale tylko 6 paczek rozm 3. Wzięłam 4, za mną babka 2 i po pieluchach  Zostały same 4 i 5, 3 wykupione, a 2 nie było wcale... To samo z mlekiem NAN 1 w kartonowym opakowaniu nie ma  , a o promocyjnych (2 i 3 za 34 zł) można zapomnieć - poszły zaraz w 1 dniu 
|
ja ostatnio poszłam i były kaszki Sinlac i Nan w puszce ale od 2 - ale w dzień jak miały być to nie było, dołożyli potem.
|