2013-08-22, 08:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
lidka nie martw się ja też mam 36 m, zazdroszczę tym, co w posagu otrzymali mieszkania. Mój TŻ też nie jest majętny na swoją kawalerkę od jego rodziców dostaliśmy plastikowe okna . Czasem przykro mi jak słyszę, że ktoś tam sobie nie wyobraża z dzieckiem na tylu metrach że to porażka itp. Moja mama mieszkała ze mną i siostrą na takiej samej kawalerce do moich 3 a siostry 4 lat i mówi, że takie imprezy co się w kuchni działy jak byłyśmy małe to będzie do końca życia wspominać . My się cieszymy z naszego kąta bo kiedyś może uda nam się zamienić na większe to teraz nie jest naszym priorytetem.
Ja też jestem szczęśliwa codziennie mówię do Róży, np. czy smakowało jej śniadanko, czy TŻ też ją taki irytuje, pokazuje jej jak nie wolno szarpać psa z uszy - dostałam na głowę 
Pytam o skarpetki (nie śmiejcie się) do trafiłam na te z primarku z UK 20 par w przystępnej cenie i one są 0-3 i teraz myślę, po co mi tyle. Ale jak pytałam się TŻa jak myśli ile kupić to on do mnie a takiemu dziecku zmienia się codziennie ? (no coment )
|
|
|